Hron (SLK): Omluva

08.07.2015 10:00

Ve svém příspěvku „Buď to bude po našem, nebo to nebude vůbec“ a v případných diskusních vstupech k němu jsem z neznalosti uvedl, že paní Ing. Hana Fialová je současně členkou správní rady Ekofondu a současně členkou rady sdružení Čmelák.

Hron (SLK): Omluva
Foto: SLK
Popisek: Michal Hron, lídr kandidátky Starostů pro liberecký kraj

Z toho jsem dovodil, že jednala neférově, když navrhovala (na rozdíl od hodnotící komise) přidělení dotace z Ekofondu ve prospěch sdružení Čmelák.

Není to pravda. Ing. Hana Fialová není členkou rady sdružení Čmelák, tou je paní Mgr. Daniela Fialová, která naopak není členkou správní rady Ekofondu. Chyba na mé straně vznikla tím, že jsem vycházel ze zápisu správní rady Ekofondu, v němž bylo uvedeno pouze Ing. Fialová bez jména, aniž bych si plné jméno ověřil na stránkách liberec.cz.

Oběma, paní Ing. Haně Fialové a paní Mgr. Daniele Fialové se omlouvám a prosím, aby moji omluvu přijaly. Moje chyba mne velmi mrzí.

Michal Hron

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.