Ivana Zemanová: Zákon proti nelegálně nabytému majetku je potřeba

01.07.2013 12:00

První dáma ČR Ivana Zemanová podepsala petici.

Ivana Zemanová: Zákon proti nelegálně nabytému majetku je potřeba
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivana Zemanová

Ivana Zemanová, manželka prezidenta České republiky Miloše Zemana se stala první signatářkou petice za zákon o prokázání původu příjmů a majetku, kterou organizují Zemanovci.
 
Během své návštěvy Zlínského kraje si prohlédla Uherské Hradiště, kde při příležitosti otevření nově zrekonstruovaného zimního stadionu předala předsedkyni Fondu ohrožených dětí Marii Vodičkové šek na 250 000 Kč na provoz zařízení Klokánek.
 
„Považuji za naprosto přirozené, aby byl konečně přijat zákon, který bude hrozbou pro ty, kteří získali majetek evidentně mimo jejich legální možnosti příjmu““ sdělila Ivana Zemanová při podpisu petice.
 
Už v pondělí startují petiční týmy ve Zlíně a Kroměříži a během dvou měsíců tým studentů projede každé krajské a okresní město v České republice.
 
„Pomožte nám zastavit situaci, kdy soudy nejsou schopny efektivně řešit obrovské majetky podezřelých a tito se právnímu systému jen vysmývají. Podepište petici a společně dokážeme víc“ dodal Vladimír Kruliš, místopředseda Zemanovců a koordinátor petice.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu