Ivo Valenta: Absurdní realita

06.01.2021 13:05

Komentář na facebookovém profilu k vládnímu rozhodnutí o uzavření lyžařských areálů.

Ivo Valenta: Absurdní realita
Foto: archiv I. Valenty
Popisek: Ivo Valenta

Sjezdovky v České republice jsou narvány, a to jak rodinami s dětmi, tak například teenagery a dalšími skupinami. Vleky však stojí. Takže rozdíl proti běžnému stavu je ten, že lidé na kopec nevyjedou, ale vyšlapou ho. Vlastně ještě něco – vlekaři jsou bez práce a tudíž bez peněz.

Anketa

Má vláda otevřít horská lyžařská střediska?

62%
hlasovalo: 17967 lidí

Jenže je tu ještě jedna strana mince. Zatímco v situaci, kdy jsou vleky v provozu, je sjezdovka každý den upravována, nyní tomu tak, zcela logicky, není. Provozovatelé nemohou poslat zaměstnance do práce, protože by přišli i o to málo, co  z programu Antivirus dostanou, a neměli by je tak z čeho zaplatit.

A tak se na svazích hromadí hromady odpadků, které však pro lyžaře mohou představovat velké nebezpečí. A že jich je – lidé nemohou do restaurací ani na toaletu, takže se zde povaluje vše od zbytků a obalů od svačin, přes pet láhve až po exkrementy.

Provozovatelům s neukázněnými „hosty“ i celou současnou situací dochází trpělivost. Vláda na ně s kompenzacemi příliš nemyslí, pracovat nemohou a svahy jsou stejně plné. Někteří tak ve snaze zabránit škodám sjezdovky nechávají hlídat ostrahou před vstupem osob – jenže lidé jsou v těchto případech agresívní.

Nebylo by opravdu lepší vleky spustit?! ZDE

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

Ivo Valenta

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…