Jakob (TOP 09): Nastupuji po Miroslavu Kalouskovi do Poslanecké sněmovny

23.01.2021 15:39

Komentář na facebookovém profilu k nahrazení Miroslava Kalouska v Poslanecké sněmovně.

Jakob (TOP 09): Nastupuji po Miroslavu Kalouskovi do Poslanecké sněmovny
Foto: TOP 09 / David Tesar
Popisek: Jan Jakob

Životním přesvědčením jsem bytostný demokrat. Proto si jako svůj hlavní cíl na příští měsíce dávám to, abych svým drobným dílem přispěl k boji za demokracii a svobodu. Podzimní volby jsou mimořádnou a zároveň možná i poslední šancí, kdy mohou představitelé demokratických stran převzít moc od amatérů, populistů a extremistů.

Zároveň se pokusím navázat na dlouholetou práci Miroslava Kalouska v oblasti rozpočtové zodpovědnosti. Bude to práce nelehká, protože státní rozpočet je v rozkladu. V této oblasti se pokusím zúročit své dlouholeté zkušenosti starosty Roztok. Toto město je pro mě srdeční záležitostí, proto v neuvolněné funkci starosty setrvám.

Je mi ovšem jasné, že nelze zodpovědně vykonávat vícero funkcí najednou, proto jsem rozhodnutý v průběhu února rezignovat na pozici radního Středočeského kraje. Mrzí mě to, ale chci se své práci věnovat naplno.

Budete-li mít jakýkoliv nápad či připomínku, neváhejte mě kontaktovat. Udělám, co bude v mých silách, aby koalice Spolu (ODS, KDU-ČSL, TOP 09) v podzimních volbách vyhrála a aby spolu s ní vyhrála i demokracie a svoboda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.