Janeček (Hlavu vzhůru): Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí

12.10.2013 14:14

Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí neváhá pro své zviditelnění udělat České republice ostudu.

Janeček (Hlavu vzhůru): Iniciativa, Vraťte nám stát, plná neúspěšných a mocichtivých lidí
Foto: Archiv JJ
Popisek: Jiří Janeček

Jména jako Hana Marvanová, manželka zesnulého disidenta Jiřina Dienstbierová, Petr Havlík a filozof Václav Němec ukazují odkud vítr fouká. Havlisti se evidentně můžou zbláznit.

Místo, abychom byli rádi, že český rodák byl tak významně ohodnocen, tak zase havlisti a levičáci dělají ostudu!!!! Myslím, že to byl právě prezident Havel kdo nepočkal na demokraticky zvolený parlament a nechal se narychlo zvolit komunisty! Všechny tyto iniciativy jsou prolezlí lidmi, co nedokázali přesvědčit voliče v řádných volbách, aby byli  zvoleni a mohli ovlivňovat politiku! Tak si zakládají různá občanská sdružení a pokouší se bez mandátu voličů ovlivňovat politiku v ČR.  Vážená iniciativo, je to jen z vaší strany závist nic víc nic míň! V dnešní době se pomalu blíží vláda komunistů a vy mlčíte. Proč? Umíte jen rozeštvávat lidi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…