Janeček (KSČM): Radím, radíš, radíme

14.03.2014 20:17

Funkce poradce je zajisté důležitá. Člověk by myslel, že to bude čest a pocta a že peníze k této činnosti nejsou až tolik potřeba. Zřejmě jsem se mýlil.

Janeček (KSČM): Radím, radíš, radíme
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Špidla sice argumentuje tím, že poradci premiéra Sobotky jsou levnější nežli ti předchozí Nečasovi, přesto by však stálo za zamyšlení, zda pánové jako Mertlík, Žaloudík a další skutečně potřebují finanční odměnu za rady premiérovi. Za Nečase dostávali poradci údajně 800 tisíc korun měsíčně. Teď to bude podle Špidly prý 480 milionů. Téměř půl milionu měsíčně by však mohlo pomoci jinde. Bylo by dobré zauvažovat ze strany poradců, zda tyto peníze skutečně potřebují a neumí si vydělat jinak, nebo zda by je mohli věnovat tam, kde není šance je získat. Chybí například Klokánkům, různým dobrovolným sdružením a koneckonců i dětem ve školách. Mám za to, že by občané sami dovedli vyspecifikovat, kde jsou peníze skutečně potřeba. Nad tím by se mohli poradci pana premiéra také zamyslet.

Ing. Pavel Janeček, kandidát pro volby do Evropského parlamentu za KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.