Janeček (Otevřeme Česko): Nahlásili jsme se na hygieně

27.10.2021 10:06 | Tisková zpráva

Dnes jsme se dopisem na Hygienickou stanici hlavního města Prahy udali, že 1.11. 2021 v restauraci Šeberák budou vědomě porušovány protipandemická opatření pana Vojtěcha. Chceme jasně deklarovat a prokázat ve střetu s hygienou a policii ČR, že další nařízení jsou protiústavní a diskriminační. Doufáme, že najdou odvahu a přijdou na Šeberák. V současné době jsme rozeslali 345 živnostníkům návod na obranu na základě žádosti o tzv rebelský manuál.

Janeček (Otevřeme Česko): Nahlásili jsme se na hygieně
Foto: Hana Brožková
Popisek: Jiří Janeček

V pondělí 1.11. 2021 v 10:00 proběhne tisková konference Otevřeme Česko - Chcípl PES na kterou vás zveme. Na TK bude představen další postup a logo, které bude lépe definovat současnou situaci.

Dopis zaslaný 27. 10. v 8:00
MUDr. Zdeňka Jágrová
Hygienické stanice hlavního města Prahy

Vážená paní ředitelko

tímto Vám chceme nahlásit zásadní porušení proti pandemických vládních opatření, které proběhne 1.11. od 11 hod. v restauraci Šeberák ulici K Šeberáku na Praze 4, kterou provozuje Jakub Olbert. Dle našich informací bude do restaurace vpuštěn a obsloužen člověk bez OTN ( bez bezinfekčnosti).
Žádáme hygienu a orgány Policie České republiky, aby neprodleně zasáhly proti vědomému porušování vládních proti pandemických opatření.

V Praze dne 27. 10. 2021

Jakub Olbert a Jiří Janeček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.