Janeček (Otevřeme Česko): Trestní oznámení na osoby, které vědomě šířily falešné informace o covidu 19

31.10.2021 18:50 | Tisková zpráva

Připravujeme trestní oznámení na zodpovědné osoby, které vědomě šířily falešné informace o covidu 19 a uvrhly mnoho lidí do falešného pocitu bezpečí. Tito lidé pak chodili mezi rizikové skupiny obyvatel bez testu, a tím ohrozili své blízké na životě.

Janeček (Otevřeme Česko): Trestní oznámení na osoby, které vědomě šířily falešné informace o covidu 19
Foto: Hana Brožková
Popisek: Jiří Janeček

Očkování… vláda sama udělala mnoho chyb a celé toto téma zdiskreditovala svojí hamižností a hloupostí. Místo toho, aby toto tak zásadní téma od začátku komunikovali odborníci z obou táborů zastánců i odpůrců, tak jsme se museli dívat na lidi jako Prymula, kteří jsou podnikatelsky navázáni na toto téma!

Odpovědní lidé zcela záměrně lhali a dali lidem falešnou naději, že po očkování budou oni a jejich blízcí v bezpečí. Dali jim privilegium, že mohou všude bez testů, a naopak neočkovaní všude test potřebují. Teď už snad pochopili, že očkovaní šíří nemoc stejně jako neočkovaní. Jenže už je pozdě. Nemoc se rozšířila opět mezi nejrizikovější skupiny obyvatel.

Dříve si všichni dělali testy třeba i doma, když chodili za svými blízkými do domova seniorů, do nemocnic atd… Tuto situaci bohužel způsobila opět neschopnost vlády! Způsob, jakým lidi nutí k očkování, je zcela v rozporu z Ústavou ČR. Místo úplatků, vyhrožování a finančního vydírání, které nutí lidi k očkování, mají předkládat odborníci informace, na základě kterých se pak člověk dobrovolně rozhodne, jestli se bude nebo nebude očkovat!

Další divnou hysterií jsou útoky očkovaných na neočkované, že způsobí další pandemii. Tak tito lidé mají být v klidu, ne? Jsou přeci očkovaní a podle vlády chráněni, a do těch neočkovaných je jim prd!

Jiří Janeček
Chcipl PES

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

10:21 Ministr Kupka: Chceme bezpečnou a užitečnou infrastrukturu pro všechny účastníky silničního provozu

Výbor Státního fondu dopravní infrastruktury (SFDI) schválil pravidla pro poskytování příspěvků např…