Janeček: Pošlete ODS do opozice a dejte jí šanci na restrukturalizaci

17.10.2013 6:26

Jako bývalému členovi ODS mě opravdu moc mrzí, kam to po Klausově éře dovedla různá vedení ODS od Topolánka přes Nečase až po současného lídra paní Němcovou.

Janeček: Pošlete ODS do opozice a dejte jí šanci na restrukturalizaci
Foto: ODS
Popisek: Jiří Janeček

Je neuvěřitelné jak neschopní, kterých je bohužel vždy více, dokázali úplně vytlačit politiky, kteří drželi pravicovou linii až do konce. Až 10 tis členů ODS odešlo ze strany, která je opustila svojí levičáckou politikou. Bohužel, politici nedokáží uznat svojí porážku a snaží se držet na pozicích co nejdéle a táhnou tak ODS do propadliště dějin. V Německu po volbách rezignovalo kompletní vedení neúspěšných stran.  Jak je možné, že Svoboda po totálním fiasku na radnici hl. města Prahy je pořád předseda ODS v Praze? Jak je možné, že neodstoupilo kompletní vedení ODS po fiasku s vládou? Jak je možné, že bez sebemenšího studu zase ODS slibuje něco co již dávno mohla splnit? Pořád jsme činili nestandardní kroky kvůli nedostatku času, pořád nějaké výmluvy, že něco nejde, protože není čas.

ODS jde do voleb bez řádného předsedy strany.

Tak Vás prosím, jestli chcete ještě někdy, aby ODS vzešla z popela a já si to jako bývalý člen opravdu přeji, tak ji dejte 4 roky čas na programovou očistu a nastavení takových pravidel, které umožňují, aby se prosadili politici, co dokáží udržet pravicové myšlenky.  Pošlete ODS do opozice a dejte ji šanci na restrukturalizaci.

Jiří Janeček, bývalý člen ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…