Jelínková (KDU-ČSL): Podpořit nás přijeli i dva muži

20.02.2022 20:26 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k celostátnímu volebnímu sněmu Sdružení žen KDU-ČSL

Jelínková (KDU-ČSL): Podpořit nás přijeli i dva muži
Foto: Senát
Popisek: Šárka Jelínková (KDU-ČSL)

Celostátní volební sněm Sdružení žen KDU-ČSL se tentokrát konal v malebném městě Příbor. Nesmírně si vážím důvěry, která mi byla svěřena, a mohu tak nadále zastávat post předsedkyně. Spolu s ostatními členkami předsednictva Zdenkou Kumstýřovou, Miriam Kolářovou, Pavlínou Stankayovou a Danou Katarínou Vaškovou budeme podporovat ženy v politice, neboť v ní mají své důležité místo. Mají dar lidi spojovat, vnášet do sporů mírová řešení, empatii a ženský pohled na věc.

Můj velký dík patří nejen Michaele Novákové Šojdrové, že byla u zrodu tohoto sdružení a je jeho stálou podporovatelkou, ale také všem ženám, které se při všech starostech o své blízké věnují i práci a péči o své okolí a o svá místa, ve kterých žijí.

Podpořit nás přijeli také dva muži, což bylo velmi milé překvapení, současný předseda KDU-ČSL a ministr práce a soc. věcí Marian Jurečka a poslanec Jiří Navrátil. Všem děkuji za příjemně strávený sobotní den.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

8:05 Nováková (KDU-ČSL): Je nutné dostat do terénu jedinečnou metodiku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k podpoře enviromentální výchovy