Jihomoravská SPO spolupracuje se Svazem důchodců

29.12.2016 15:23

Dne 28.12.2016 se v kanceláři Svazu důchodců na Běhounské ulici v Brně sešla Jana Fialová, místopředseda KV SPO JMK s předsedkyní Svazu důchodců Mgr. Alenou Kudličkovou, aby zhodnotili spolupráci v uplynulém roce a dohodli další společné akce.

Jihomoravská SPO spolupracuje se Svazem důchodců
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Jelikož Strana Práv Občanů dlouhodobě spolupracuje s brněnskými seniory bude pokračovat i v nastávajícím roce 2017 a zástupci SPO JMK se zúčastní mnoha akcí které Svaz důchodců pořádá.

Stejně jako v loňském roce SPO JMK přispěje cenami do tomboly na Ples seniorů, který se každoročně pořádá v lednovém termínu, zástupce SPO vystoupí s projevem na březnové volební konferenci Svazu důchodců, podpoří seniorskou olympiádu v Brně a nadále se bude zajímat o práci jednotlivých klubů důchodců, kdy chce Strana Práv Občanů chtěla v této činnosti nejen na Brněnsku pokračovat, ale rozšířit svoji aktivitu do celého Jihomoravského kraje.

Jsme rádi, že alespoň malým dílem můžeme být prospěšní právě důchodcům, protože tato věková kategorie je velice nedoceněná a málokdo si uvědomuje, že i my budeme jednou mezi seniory patřit.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

13:04 Ulvr (SLK): Na Jilemnicku vzniklo první společenství obcí v republice

Liberecký kraj se stal prvním krajem, kde vzniklo společenství obcí jako nová forma meziobecní spolu…