Jihomoravský kraj: Zajímavá místa vás seznámí s osobnostmi

22.06.2015 17:35

Stovku míst po celém Jihomoravském kraji spjatých se zajímavými a inspirativními osobnostmi. To nabízí nová hra LOGUJ!, kterou pro všechny, které baví cestovat, objevovat a poznávat, připravil Jihomoravský kraj. Určená je pro majitele takzvaných chytrých telefonů, protože hlavním nosičem hry jsou infopanely s QR kódy.

Jihomoravský kraj: Zajímavá místa vás seznámí s osobnostmi
Foto: kr-jihomoravsky.cz
Popisek: Úřad Jihomoravského kraje

„Návštěvník po zalogování ihned získá popis místa, vztah k určité osobnosti jižní Moravy, informace z jejího života, kvízové otázky a hlavně otázky do několika her. Jedná se například o dětskou hru, kdy se těm nejmenším postupně odhaluje obrázek, takzvané aktivity, jež jsou určené pro rodiny s dětmi a nabízí náměty na hry, protažení těla či netradiční diskuze,“ uvedl hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Jak doplnil, další hrou je Zlatá desítka, kdy výchozím bodem putování je Vranov u Brna a postupně se návštěvníci díky šifrám dozvědí, proč bylo vybráno právě deset zajímavých míst, na které se dostanou. Správné odpovědi se zasílají na Jihomoravský kraj a vylosované výherce čekají zajímavé ceny.

Odměna za dokončení je zatím velkou záhadou

„Poslední hrou je Velká hra určená hlavně pro mládež a dospělé. Odměna za dokončení je zatím velkou záhadou, protože pokyny pro získání poskytne až vyluštěná tajenka. Nutná je však návštěva nejméně šestadvaceti míst,“ nastínil Michal Hašek.

Stáhnout aplikaci je možné přímo v telefonu při prvním načtení QR kódu přes čtečku. Nutná je registrace a pak už můžou lidé hrát. Informace zájemci získají i ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…