John: Nejsem zloděj, Jano Volfová! Vypadla jste z mísy

28.02.2014 6:27

Reakce Radka Johna na prohlášení Jany Volfové

John: Nejsem zloděj, Jano Volfová! Vypadla jste z mísy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Čestný předseda VV Radek John

Včera mě předsedkyně strany Česká Suverenita Jana Volfová osočila z toho, že jsem zloděj politických témat. Nehodlám se nechat špinit, a proto milá paní Volfová, než začnete tvrdit nesmysly, měla byste si ověřit fakta.

Naše témata jsou stále stejná dokonce déle než sedm let. Do eurovoleb v roce 2009 kandidovala Kateřina Klasnová s heslem:

„O tom jestli přijmout nebo nepřijmout euro mají rozhodovat odborníci, ekonomové, nikoliv politici.“

Při dojednávání koalice po parlamentních volbách v roce 2010 jsme prosazovali odložení termínu přijetí eura na neurčito, což se také podařilo. Nečasova vláda žádné přijetí eura vzhledem k ekonomické situaci, v jaké se Česká republika nacházela, neprosazovala. Nevím že jste někde demonstrovali proti tomu ,aby Česká republika poskytovala záruky za řecké dluhy, ale Věci veřejné byly v souladu se svým programem, který jsme za celá léta nezměnili proti poskytování záruk za řecké dluhy i bez Vaší neviditelné demonstrace . Když sněmovna hlasovala o přijetí Evropského stabilizačního mechanismu, který znamená, že v okamžiku, kdy Česká republika přijme euro, bude povinna poskytnout až 310 miliard na řecké dluhy a další dluhy států eurozóny, Věci veřejné, jako jediná parlamentní strana byly proti. Pro byla ODS, TOP 09, ČSSD. Komunisté alibisticky odešli ze Sněmovny.

Takže říkali jsme, říkáme a děláme stále totéž jako v době, kdy jsem byl ministrem a nezvedal jsem nadšeně ruku pro, ale proti. A Vy jste se svou kritikou zcela „mimo mísu“. Zřejmě nikoliv poprvé a jistě také ne naposled.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek John

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice