Jovanovič (BPP): NATO a obrana naší vlasti? Ne, musíme spoléhat hlavně sami na sebe

13.10.2015 22:42

Při obraně vlasti, se musíme spoléhat hlavně sami na sebe, NE na NATO. Spojence musíme hledat v našich sousedech a dlouhodobě přátelských národech, NE daleko za oceánem.

Jovanovič (BPP): NATO a obrana naší vlasti? Ne, musíme spoléhat hlavně sami na sebe
Foto: www.nato.int
Popisek: Vojáci NATO

Při obraně vlasti, se musíme spoléhat hlavně sami na sebe, NE na NATO.

Spojence musíme hledat v našich sousedech a dlouhodobě přátelských národech, NE za oceánem.

Armáda ČR republiky, po mnoha letech devastace, není prakticky bojeschopná a hlavně schopná bránit naši vlast. Je třeba okamžitě obnovit naši obranyschopnost, která je jedním z nejdůležitějších prvků státnosti a odlišuje stát a protektorát. Obranyschopnost republiky musí být zájmem nás všech, občanů ČR, musíme se na ni podílet a není to žádná snadná a levná věc.

Krátká, účelná a povinná vojenská služba, by měla být samozřejmostí, stejně tak jako další udržovací cvičení v budoucnosti. Kritika branné výchovy na školách je nesmyslná, právě děti je třeba vychovávat k vlastenectví a také jim připomínat, že svoboda a samostatnost není zadarmo, bojovali za ni naši předci a pokud bude třeba, budeme za ní bojovat zase.
Obrana republiky je věcí nás všech, jejich občanů a ne cizích žoldáků, kteří za naše peníze bezmyšlenkovitě poslouchají rozkazy jiných a jsou ochotni učinit cokoliv, protože jejich rodiny i oni žijí jinde a za pár měsíců budou zas jinde a my a naše země je poslední, na čem jim záleží.

Musíme se postarat sami, nemůžeme čekat od nikoho pomoc, pokud se sami nebudeme připraveni se bránit a také pomáhat v obraně druhým. Bez vlastní vojenské síly jsme vydáni napospas jiným a odsouzeni jen do role obětí nebo dokonce spoluviníků, kývajících jen na pokyn, jako loutky jiných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

18:05 Munzar (ODS): Snaze občanů o vlastní bydlení by stát neměl házet klacky pod nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k významu vlastního bydlení jako zajištění nezávislos…