KDU-ČSL: Budeme chtít slyšet vyjádření hejtmana Michala Haška

07.08.2016 17:54

Prohlášení vedení jihomoravské KDU-ČSL k mediálním dotazům směrem k lobbistce Mrencové, tzv. neexistující tiskové mluvčí.

KDU-ČSL: Budeme chtít slyšet vyjádření hejtmana Michala Haška
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

V minulem týdnu nás hejtman Michal Hašek, v rámci porady vedení kraje, ubezpečil, že žádná taková tisková mluvčí pro kraj nepracovala a nepracuje. Nové informace, které v těchto dnech prochází médii, hovoří o opaku. Nehodláme dělat ukvapené soudy, ale budeme chtít slyšet vyjádření hejtmana Michala Haška, a to v nejbližším možném termínu. Zejména pak informaci o rozsahu a přínosu služeb objednaných přes zmíněné subjekty spojené s inkriminovanou osobou tzv. neexistující tiskové mluvčí a budeme požadovat i přímé vysvětlení přínosu těchto služeb pro Jihomoravský kraj. Tyto informace pak budou předloženy k projednání Klubu zastupitelů za KDU-ČSL. Zároveň očekáváme i oficiální vyjádření ČSSD, tedy našeho současného koaličního partnera. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…