KDU-ČSL: Do horké části kampaně zodpovědně pro společný domov

05.09.2017 16:49

Horkou část volební kampaně zahájila KDU-ČSL v parku na Karlově náměstí. Kromě vedení strany se zúčastnili krajští lídři a další kandidáti.

KDU-ČSL: Do horké části kampaně zodpovědně pro společný domov
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Chceme lidem nabídnout tři důvody, proč si vybrat právě lidovce. První důvod je programový; my totiž své sliby skutečně plníme, víme, jak je plnit, máme propracované a v této vládě jsme splnili přes 80 % všech volebních slibů. Druhým důvodem je síla. KDU-ČSL představuje stabilitu, bráníme extrémům zleva i zpráva, máme široký koaliční potenciál. Třetím důvodem jsou osobnosti. Naši lidé nemají ve skříni žádné kostlivce,“ řekl Pavel Bělobrádek, předseda strany.

KDU-ČSL chce nadále zodpovědně pracovat pro společný domov, pro Českou republiku. Mezi hlavní priority patří: větší respekt k rodinám, prosperita díky vědě a inovacím, dobré školy s dobrými učiteli, pomoc těm, kteří si pomoci nemohou, spravedlivé penze rodinám s dětmi, kvalita života a zdravé potraviny, dostupná zdravotní péče pro všechny a zodpovědná politika v EU i ve světě.

Zahájení kampaně v parku na pražském Karlově náměstí mělo podobu pikniku. Letní počastí nabídlo příležitost posnídat kvalitní české potraviny.

„Nevyužíváme potenciál, který tady je. Dovážíme zboží, které si umíme sami vyrobit, a netýká se jen potravin,“ řekl Marian Jurečka, první místopředseda strany a ministr zemědělství.

Zároveň upřesnil, že KDU-ČSL jde o zdravou zemi, která dobře hospodaří s přírodním bohatstvím a je si vědoma toho, že zdravé klima a jeho udržení je třeba brát vážně.

„Tak, aby současná generace byla schopna svým dětem a vnukům předat zemi, která má dostatek vody, dobře hospodaří s přírodními zdroji a dobře se stará o životní prostředí,“ řekl Marian Jurečka.

„Nabízíme zodpovědné řešení pro Českou republiku postavené na našem dlouhodobém programu, na zodpovědné solidaritě,“ dodal Pavel Bělobrádek.

MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

  • KDU-ČSL
  • originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…