KDU-ČSL: Manželství v síti aneb Národní týden manželství

08.02.2020 10:07

Národní týden manželství jako již obvykle odstartuje tiskovou konferencí v Senátu Parlamentu ČR v pondělí 10. února od 10:00 hodin ve Frýdlantském salonku Valdštejnského paláce.

KDU-ČSL: Manželství v síti aneb Národní týden manželství
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

Na tiskové konferenci vystoupí senátorka Mgr. Šárka Jelínková, členka Ústavně-právního výboru a členka Stálé komise Senátu pro Ústavu České republiky a parlamentní procedury, která přebrala záštitu nad letošním ročníkem NTM. Dále sociolog Petr Fučík, adiktoložka Božena Havlová, vztahová poradkyně Milena Mikulková, ředitel festivalu United Petr Húšť a další řečníci.

Manželství v digitálním věku

Měli jste někdy pocit, že jste spojeni on-line, ale odpojeni jeden od druhého? Digitální technologie a zařízení mění svět našich nejintimnějších vztahů i naši komunikaci. Jak budovat silné manželství ve věku digitálních technologií? To je otázka, na kterou se zaměří již čtrnáctý ročník Národního týdne manželství, který se uskuteční ve valentýnském týdnu od 10. do 16. února, a ponese podtitul MANŽELSTVÍ V SÍTI.

Dnes je stále obvyklejší, že se páry seznamují on-line a aplikace jako Tinder mění způsob, jak se prezentujeme před druhým pohlavím. Digitální technologie pronikají do všech aspektů našich partnerských a rodinných vztahů, od sdílených kalendářů, připomínek výročí svatby a ukládání vzpomínek až po sms rozchody, sexting nebo on-line nevěru. Digitální technologie se budou dále rozvíjet a v dobrém i zlém ovlivňovat naše nejdůležitější vztahy. I proto dává smysl se zabývat tématem manželství v síti. Každé dobré manželství potřebuje ke svému životu dostatek času a pozornosti, ať už v on-line nebo v off-line světě.“, řekl k tématu týdne manželství jeho koordinátor Petr Adame.

Více informací o kampani a jednotlivých akcích v rámci NTM je možné nalézt ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie