KDU-ČSL: Úspěšná prezentace východní Moravy v Šanghaji

04.12.2013 14:22

Prezentace turistického potenciálu Východní Moravy, kterou uspořádal Zlínský kraj na světové výstavě EXPO 2010 v čínské Šanghaji, se setkala s mimořádným ohlasem odborné čínské veřejnosti.

KDU-ČSL: Úspěšná prezentace východní Moravy v Šanghaji
Foto: KDU-ČSL
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Prezentace byla směřována k zástupcům cestovních kanceláří, touroperátorům a odborným médiím. Zúčastnilo se jí na 50 odborníků cestovního ruchu, včetně největších čínských cestovních kanceláří“, sdělila ředitelka Centrály cestovního ruchu Východní Moravy Dana Daňová, která nabídku našeho regionu čínským podnikatelům představila.

„Ihned po skončení prezentace se uskutečnilo deset individuálních jednání, která budou pokračovat konkretizací nabídky našeho turistického potencionálu čínské klientele. Největší zájem vzbudil náš projekt Moravská jantarová stezka, včetně jeho připravované mezinárodní varianty, který umožňuje poznat takřka celou střední Evropu“, dodává Daňová.

Prezentace Zlínského kraje vyvolala značný zájem čínských médií. Například dvě největší televizní stanice – China Central Television (CCTV) a Dragon TV si vyžádaly interwiev s náměstkem hejtmana Jindřichem Ondrušem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…