Kašpar (ODS): 600 let nás dělí od upálení Mistra Jana Husa, ale třeba i 30 let od mého narození

01.01.2015 14:49

Novoroční zamyšlení Radomila Kašpara

Kašpar (ODS): 600 let nás dělí od upálení Mistra Jana Husa, ale třeba i 30 let od mého narození
Foto: Facebook Radima Kašpara
Popisek: Radim Kašpar

Již jen pár hodin nás dělí od roku 2015. Roku, kdy si připomeneme například 600 let od upálení Mistra Jana Husa, 70 let od ukončení II. světové války, ale třeba i 30 let od mého narození.

Teď ale již vážněji. Z osobního pohledu považuji rok 2014 za úspěšný, nicméně věřím, že rok následující bude ještě úspěšnější. Nejdůležitější, co máme, je naše rodina a blízcí lidé. Bez zdraví by bylo také vše pomíjivé. Na následující rok mám své cíle a budu se snažit o jejich dosažení.

Co se týká politiky... ODS žije a malými krůčky se posouvá kupředu. S ohledem na opoziční roli ODS na celostátní úrovni by se snad neměly vyskytnout žádné skandál a průšvihy. Musíme dokázat, že „hodný ujo Andrej" není tím spasitelem. Já mu rozhodně nevěřím, že šel do politiky s dobrými úmysly udělat tu pořádek... ale myslím, že sleduje pouze své mocensko-ekonomické zájmy. Ať je to, jak je to... ODS se musí stát atraktivní a moderní stranou, která je jasně předvídatelná a navrhuje dobré recepty pro lepší život občanů.

V Olomouci jsme součástí vládní koalice. Snad to byl správný krok a „široká koalice" bude úspěšná. Věřím, že budeme v Olomouci viditelnou stranou, kterou reprezentují slušní lidé. Věřím také v dobrou a věcnou vnitrostranickou komunikaci a co nejméně politikaření a zákulisních „pseudobojů". Já jsem připraven pracovat a spolupracovat se všemi, kteří mají smysluplné názory a nápady.

Děkuji všem, se kterými jsem se v tomto roce potkával. Přátelům, za pozitivní energii, „nepřátelům" za to, že mi nastavují zrcadlo a i oni mě posouvají dále.

Toliko mé malé a bezvýznamné zamyšlení. Vše nejlepší v roce 2015!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…