Kavij (KSČM): Bulharsko již začalo, co u nás, váleční štváči?

27.04.2023 4:31 | Komentář

Čas od času nás media informují o počtu zahájených trestních stíhání v souvislosti se šířením „dezinformací“. Nebudu opakovat ono známé, jaký je rozdíl mezi dezinformací a pravdou

Kavij (KSČM): Bulharsko již začalo, co u nás, váleční štváči?
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Je velmi pravděpodobné, že počet stíhaných dezinformátorů se bude dále zvyšovat. Na alternativních mediích a sociálních sítí se totiž objevila (další) šokující a pro naše občany závažná informace. Video aktivisty Jiřího Havla „Bulhaři už dostávají povolávací rozkazy. Kdy máme jít na řadu my? Pojďme to zastavit“ (více ZDE).

Patřím k těm vládou nechvalným „chcimírům“ a jsem dojmu, že výše uvedená informace zapadá do scénáře našich vládních loutek, kterak naplno zatáhnout občany naší země do více než rok již probíhajícího konfliktu mezi USA a RF na Ukrajině. Zatímco na jedné straně přibývá počet občanů, kteří volají po příměří v uvedeném konfliktu, zesilují aktivity v podobě podpisů petic, výzev, účastní se protivládních demonstrací, na straně druhé pokračuje plnění příkazů ze Zámoří našimi vládními mocipány, kteří byli lidem „demokraticky“ zvoleni.

Anketa

Jste rádi, že EU rozšiřuje emisní povolenky i na dopravu a bydlení?

1%
98%
hlasovalo: 28100 lidí

V těchto dnech si připomínáme 78. výročí osvobození Československa od německého fašismu. Při této příležitosti se již začaly konat v mnoha městech Pochody za mír (více ZDE). Na 1. května je připravena mezinárodní Mírová demonstrace na Trojmezí v Hrádku nad Nisou, další ze série protivládních demonstrací se uskuteční v Praze na „Václaváku“ 6. května tentokrát pod názvem Společně za mír a svobodu (více ZDE).

Uskutečněné i připravované aktivity „chcimírů“ dávají krvelačným dámám a pánům, nejen Černochové a „Pávkovi“ jasný vzkaz. Vašim prohlášením a ujišťováním nevěříme ! Nejste reprezentanti prosazující zájmy České republiky a jejich občanů! „Dnes“ je na pořadu výcvik doktorů, co přijde „zítra“? Perzekujete a vyhazujete ze zaměstnání vlastní občany nejrůznějších profesí za názory které sdílí v souvislosti s konfliktem na Ukrajině. Přitom o dalších a dalších dodávkách zbraní na Ukrajinu nerozhodují „Chcimírové“, ale vládní loutky, které při demonstracích ujíždějí raději ze Strakovky do Jeseníka, premiér signalista namísto aby řešil narůstající a neřešené problémy občanů vlastní země, tak si užívá dalších výletů do vzdálených zemí za peníze daňových poplatníků.

Páni „chciválkové“, nikdo z Vás nedostal mandát voličů k zatahování ČR a jejich občanů do války za zájmy Západu ! Přestaňte s dalším pumpováním zbraní a válečnou eskalací, která může snadno přerůst do jaderné apokalypsy. Začněte alespoň přemýšlet po vzoru francouzského prezidenta Macrona o mírovém plánu Číny na ukončení konfliktu na Ukrajině a udržení míru v Evropě. Je nejvyšší čas!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…