Kavij (KSČM): Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.

17.03.2023 4:31 | Komentář

Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.

Kavij (KSČM): Kdo se ptá, dostane pěstí do hlavy.
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Takto lze nazvat vypjatou atmosféru před Národním muzeem po skončení pražské protivládní demonstrace 11.3.2023, kterou na videu popisuje Karel Kočí, jeden z bezdůvodně brutálně napadených občanů příslušníky policie Víta Rakušana, viz ZDE.

Zatímco ministr vnitra, aniž by vzhlédnul jakékoliv video mapující zásah těžkooděnců, neměl o nepřiměřenosti zásahu pochyb ihned po jeho skončení, na sociálních sítích i mediích mainstreamu  stále přibývají videa účastníků „konfliktu“, z nichž je zřejmé, že pan Rakušan má občanům co vysvětlovat!

Ministr Rakušan, kterého provází za krátkou dobu jeho vládního angažmá  jeden skandál za druhým, je zatím „neprůstřelný“. Bez nadsázky se dá říci, že s jeho „hlavou“  je spojena životnost Fialovy vlády, je symbolem hlavy vládní mafie. Stejně jako předcházející jeho kauzy šly k ledu ještě dříve, než se je podařilo potřebně zmedializovat, tak i v případě sobotního zásahu před Národním muzeem zůstane Rakušan nadále čistý a důvěryhodný ministr s profesionálním řízením svého silového resortu.

Asociální vláda premiéra Petra Fialy poslušně sloužící ukrajinskému režimu a zájmům USA v tomto konfliktu bude i v následujícím období čelit demonstracím a nátlakovým akcím přibývajících nespokojených občanů, jejichž cílem bude dosáhnout demise současné protilidové pravicové vlády. 

Rakušan, Fiala, Černochová a k nim čerstvě zvolený prezident „Pávek“, výkvět  toho nejlepšího co nám  mainstream v demokratických volbách „dosadil“, naše současná politická elita vypjatou společenskou atmosféru zatím bere víc než  klidně. Vždyť podle nich, každý kdo se odváží přijet do Prahy na demonstraci je ruský šváb a dezolát!

Přejme kabinetu pana Fialy, aby i nadále jimi nazývaní dezoláti a proruští švábové se chovali poklidně jako doposud. Ono dezolátství, jak jej známe ze současných mnohem masivnějších demonstrací ve Francii, Německu a dalších státech se může přenést velmi rychle i k nám. Napomoci jim mohou bohužel i další podobná vyjádření podobných Rakušanů, Fialů, Pavlů a dalších, kteří o demokracii a svobodě slova umí krásně hovořit, ale ve skutečnosti vytváří podhoubí pro další radikalizaci společnosti.

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…