Kavij (KSČM): Malé ohlédnutí za cirkusovým turné agenta Pávka v Plzeňském kraji

27.01.2024 8:18 | Komentář

Zdá se, že dvoudenní návštěva prezidentského páru v Plzeňském kraji byla mediálně úspěšná a většina občanů nabyla dojmu, že od dob Václava Havla má opět důstojného pána Hradu.

Kavij (KSČM): Malé ohlédnutí za cirkusovým turné agenta Pávka v Plzeňském kraji
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Dovolím si v této souvislosti ke skončené návštěvě napsat pár poznámek. Není žádným překvapením, že media mající působit jako strážci demokracie zdehonestovala primátora Plzně Romana  Zarzyckého, který si dovolil odmítnout setkání s hlavou státu. Z důvodu, že se Petr Pavel chová jako prezident pětikoalice.

Vraťme se v této souvislosti do nedávné historie, kdy nevraživost politiků vůči hlavě státu začala. Nebyli to v roce 2014 ze současných poslanců vládní koalice Marek Ženíšek (TOP 09) nebo Marek Benda (ODS), či tehdejší europoslanci Stanislav Polčák (STAN) a Pavel Svoboda (KDU-ČSL), kteří odmítli účast na Pražském hradě u příležitosti 28. října 2014 a v jejichž šlépějích se v dalších letech vydali další (pravicoví) politici viz proslavená Miroslava Němcová (ODS)? Nebyli snad náhodou tenkrát navíc za své odvážné postoje mediálně vyzdvihováni?    

Určitě zajímavou během dvoudenní návštěvy se zdá beseda s občany ve Stříbře a ještě zajímavější některé odpovědi na kladené dotazy.

Tak například na otázku „Co říkáte starostovi Novotnému, když říkáte, že sociální sítě je odkladiště. On si odkládá dost….“ pan generál přítomným v sále a občanům ČR odpověděl, že řeporyjský  starosta je velký svéráz, kterého člověk musí brát velkým filtrem.

Není zřejmě náhodou, že nikdo z přítomných nezabrousil do problematiky bezpečnosti našich občanů v souvislosti s enormním přílivem ukrajinských občanů, kteří nechtějí nasazovat své životy   za zájmy Zelenského fašistického státu.

Možná bychom se tak dozvěděli, že s „velkým filtrem“ musíme brát například i rozhodnutí klatovského samosoudce Jana Kasala, kdy v případě brutálně fyzicky napadeného stojícího muže na náměstí v Klatovech způsobem, že skončil s prasklou lebkou a otřesem mozku v nemocnici bylo podmíněně zastaveno trestí stíhání dvou „cizinců“  kteří se tohoto napadení dopustili.

Zajímavé by bylo možná sdělení, kolik financí z kapes daňových poplatníků dvoudenní PR cirkus prezidentského páru stál, a to nejen v uvedeném kraji. Nebyly snad spanilé jízdy ex-prezidenta Zemana i z tohoto důvodu častým mediálním terčem?

Je to i malá vsuvka k výkřikům madam Markéty Pekarové Adamové, mající na srdci, kterak drahá je každá hodina jednání v poslanecké sněmovně. Myšleno na adresu zástupců  opozice při projednávání tzv. korenspondenční volby. Zákona, který v případě schválení „zajistí“ současné vládě pyšnící se důvěrou občanů v řádu jednotek procent až milion nových voličů. Nehovoříc o tom, že současná vláda neštítíc se ničeho, aby škodila zájmům ČR a jejím občanům i další 4 roky, pro své cíle udělá maximum. Možná se tak dočkáme i dalšího právního volebního podvodu, prosazení možnosti volit těm, kteří utekli „před  Zelenským“ do ČR, což může znamenat až půl milionu nových voličů ve prospěch současné likvidační vlády. Parafrázováno ale ústy Rakušana, nemalujme čerta na zeď, volby budou samozřejmě skutečně svobodné a demokratické!

Osobní tečkou na závěr k prezidentově návštěvě v Plzeňském kraji je zjištění, že na oslovení agent Pávek současný vrchní velitel ozbrojených sil slyší stále výborně!

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Pávek, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusejona , 27.01.2024 10:17:51
není mým prezidentem. Je to prezident 5-ti koalice a to je pro mně nepřijatelné.

|  6 |  0

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…