Kavij (KSČM): Návštěva Zelenského v Praze ve znamení dalšího vydírání ČR. Jak jinak

09.07.2023 6:03 | Komentář

České vládě v součinnosti s Pražským hradem se podařil další husarský kousek. Předvést ukrajinskému prezidentu Zelenskému během právě skončené návštěvy v Praze v reálu, naživo, proslulou Potěmkinovu vesnici.

Kavij (KSČM): Návštěva Zelenského v Praze ve znamení dalšího vydírání ČR. Jak jinak
Foto: Repro KSČM
Popisek: Člen VV ÚV KSČM za Plzeňský kraj Miroslav Kavij

Návštěvy, která ve skutečnosti byla pouze dalším kolem vydírání a škemrání přílivu pokračujících „dotací“ pro zkorumpovanou, rozkradenou a dnes již státy EU dotovanou Ukrajinu. Zatímco na předcházející návštěvě Bulharské republiky si ukrajinský „velitel“ doslova vylámal zuby, česká strana, známá svojí servilností a bezmeznou oddaností jeho „vrchnosti“, nenechala nic náhodě.

Utajením návštěvy do poslední chvíle se jí tak podařilo zcela eliminovat možnost jakékoliv projevu nesouhlasu nejen z řad vlastenecké scény, ale i narůstajícího počtu obyčejných řadových občanů. Jediným mediálním škraloupem tak byl pouze nemístný dotaz redaktora ČT Andrease Papadopulose, na který raději z důvodu „záchrany“ komika Zelenského šalamounsky odpověděl náměstek ukrajinského ministra zahraničí Jevhen Perebyjnis.

Anketa

Vadí vám, že ČT vysílá „komunistické“ seriály jako Chalupáři nebo Nemocnice na kraji města?

6%
90%
hlasovalo: 25766 lidí

Fialova vláda po celou dobu svého relativně krátkého vládnutí, podřízena a řízena americkou stranou, vsadila na špatnou kartu ještě před zahájením, ruskou stranou nazývanou, speciální vojenské operace na Ukrajině. A vše nasvědčuje tomu, že americký scénář boje za posledního Ukrajince, předepsaný především ČR, Polsku, Slovensku a Pobaltským státům, bude naše trio Fiala, Černochová a Lipavský aktivně podporovat až do poslední chvíle, bez ohledu na konečný účet naší země.

Mnohé nakonec napoví nadcházející summit NATO, pořádaný ve Vilniusu ve dnech 11. - 12.7., na kterém nejskloňovanějším slovem bude Ukrajina v souvislosti s jejím požadavkem přijetí do této zločinecké organizace, řízené USA. A tak zatímco si „náš“ Havlem získaný americký spojenec den ode dne mne stále více ruce ekonomickým posilováním na úkor svých spojenců a EU, naše republika se den za dnem přibližuje k finančnímu bankrotu.

Koneckonců měnovou reformu si Fialova vláda úspěšně vyzkoušela nedávno na seniorech, nyní ji jednotlivými kroky realizuje na dalších skupinách občanů. Můžeme tak zatím jen tiše závidět sousednímu Slovensku, kde míra trpělivosti a korektnosti občanů k vládě a prezidentce již přetekla. Podzimní výsledek voleb, pokud volební klání neovlivní různí Sorošové a Richetští, bude, jak se zatím zdá, tristní nejen pro předcházející vládu, ale i tolik opěvovanou západní civilizaci. Zároveň i povzbuzením pro stále nesjednocené a nejednotné vlastenecké hnutí nejen v České republice.

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Miroslav Kavij

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Vyborne jste to popsal, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusekoren , 09.07.2023 10:03:08
Zelenskemu zaplatili danovy poplatnici i letadlo CR se kterym si letal po Evrope.Hlavne ze okradli duchodce aby meli na podporu tohoto oligarchy ktery je na seznamu PANDORA PAPERS.Kam vkroci knuci pritom on sam ozebracil obcany UA.Vzdyt jim nic nepatri a jeste pokladaji zivot za oligarchy.Politici v CR jsou opravdu ukazkou podlejazych hlupcu.Uroven ceske diplomacie je na velmi,velmi nizke urovni a to od Hradu az vladu,senat atd.

|  7 |  0

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.