Kislingerová (ANO): Praha podpoří kalendář s autistickými dětmi

19.07.2016 17:01

Praha podpoří částkou 50 tisíc korun vydání kalendáře pro rok 2017, který má upozornit na problematiku autismu a podpořit rodiny pečující o autistické děti. Neinvestiční dotaci obdrží Nadační fond AutTalk založený za účelem osvěty v problematice autismu. Příslušný tisk Radě hl. m. Prahy předložila náměstkyně primátorky Eva Kislingerová.

Kislingerová (ANO): Praha podpoří kalendář s autistickými dětmi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstkyně primátorky Eva Kislingerová

Kalendář bude obsahovat fotografie fotografa Benedikta Renče zachycující děti s poruchou autistického spektra ze ZŠ a Gymnázia Jiřího Gutha – Jarkovského v Truhlářské ulici v Praze 1, která je zaměřená na vzdělávání dětí s poruchou autistického spektra, spolu se známými osobnostmi žijícími v Praze 1 (např. Jiří Bartoška, Ondřej Soukup, Martin Ručinský, Anna Geislerová) v rolích jejich asistentů.

„Poskytnutím podpory tomuto projektu bych ráda alespoň částečně přispěla k ulehčení komplikované situace rodinám pečujícím o děti s autismem,“ sdělila náměstkyně primátorky hl. m. Prahy Eva Kislingerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

10:04 Dostál (Stačilo!): Zdravotní pojišťovny péči nezajišťují a ministr Válek to po nich nevymáhá

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke zdravotnictví.