Kleslová (ANO): Vyzývám zástupce Trojkoalice, aby rezignovali na své funkce stejně jako já

23.10.2015 9:01

Z důvodu dlouhodobé účelově vedené kampaně v zájmu určitých skupin proti mé osobě jsem včera odeslala rezignacní dopisy na funkce člena představenstva Pražské teplárenské, a. s., a předsedy dozorčí rady PRE, a. s.

Kleslová (ANO): Vyzývám zástupce Trojkoalice, aby rezignovali na své funkce stejně jako já
Foto: red
Popisek: Radmila Kleslová (ANO)

Nechci, aby mé členství ve statutárních orgánech těchto společností sloužilo k dehonestační kampani, která je účelov+ě vedena výhradně proti mé osobě, i když ve statutárních orgánech těchto společností zasedají i další zástupci koalice za stejných podmínek, a stejně tak jako já i oni ručí v těchto společnostech za výkon svých funkcí celým svým majetkem.

Do představenstva Pražské teplárenské, a. s., i do dozorčí rady PRE, a. s., jsem byla nominována hájit zájmy města Radou HMP jako právník s dlouholetou praxí a ne z důvodu osobního prospěchu, jak se mi snaží někteří podsouvat.

Poslední týdny čelím lžím, účelovým interpretacím a záhadným nesmyslným výpočtům mých odměn s cílem poškodit moji pověst a zasáhnout mé soukromí. V této situaci si uvědomuji, že nejsem ochotna obětovat úplne vše, čeho jsem v životě dosáhla.

Vzhledem k tomu, že zástupci Trojkoalice souhlasili se zařazením bodu projednávání mé účasti ve statutárních orgánech společností s majetkovou účastí města na program dnešního zasedání ZHMP, vyzývám je, aby rezignovali na svoje funkce stejně jako já a prokázali tak v praxi svůj postoj k účasti politiků ve statutárních orgánech firem.

JUDr. Radmila Kleslová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…