Klímek (KSČ 21): Kam jsme se za 25 let dostali?

07.08.2015 21:01

Za likvidaci Československa a České republiky se tady povinně tleská (Havlovi) a za upřímnou snahu o záchranu toho co tady zbylo, se kritizuje (Zemana). I tak se dají vymýt mozky v Česku.

Klímek (KSČ 21): Kam jsme se za 25 let dostali?
Foto: milice.cz
Popisek: Odznak KSČ

Hysterie „pražské kavárny“  kolem cesty prezidenta Zemana do Číny je nepochopitelná a hlavně pokrytecká. Co tak začít respektovat demokratickou volbu většiny občanů, to se  nehodí.

Kde byli tito „demokraté“, když nám Havel lhal ve všem, co sliboval? Už jste zapomněli? „…budou vás strašit nezaměstnaností, nevěřte jim…“ atd. Také slíbil, že to teda vezme, ale jen do svobodných voleb. Potom aby mohl být znovu zvolen, tak se muselo rozdělit Československo, protože Slováci by ho už nikdy nezvolili. To mu dali jasně najevo při návštěvě Bratislavy, kde ho vypískali. Ono se není co divit, když si připomeneme pár „úžasných“ počinů, které Havel udělal.

Při novoročním projevu v roce 1990 udělil amnestii 22 tisícům vězňů, zlodějům, vrahům, podvodníkům. Havel je zodpovědný za všechny zločiny, které tito propuštění zločinci následně spáchali. Amnestií Havel vyslal jasný vzkaz do společnosti a zahájil devastaci Československa.

Další jeho počin bylo jeho rozhodnutí, že už nebudeme vyrábět zbraně. Zlikvidoval tak ze dne na den 60% strojírenského průmyslu v Československu. Statisíce lidí přišli o práci a stát o stovky miliard dolarů. Ti, kteří mu to poradili, převzali výrobu zbraní i obchodní trhy. Spadl jim do klína díky Havlovi zisk v řádu stovek miliard dolarů. Odborníci odhadují, že tímto vlastizrádným jednáním Havel poškodil Československo tak, že nás vrátil asi o 50 let zpět. Jak je vidět dnes, tak mají pravdu. Slovensko na Havla doplatilo ještě výrazněji. Stačí vzpomenout ZŤS Dubnica, ZŤS Martin, kde pracovali desetitisíce lidí a ze dne na den byli bez práce a bez perspektivy důstojného života. Havlovi za tuto likvidaci slíbili Nobelovu cenu, kterou nedostal.

Další Havlův počin bylo pozvání dalajlámy. Čína v reakci na to zrušila objednávku za miliardy na nákladní vozy Tatra a nejen to.

Havel má velkou zásluhu na devastaci Československa a České republiky. Kdyby stát měl odškodnit občany za výše uvedené působení Havla, musel by vyplatit každému občanovi minimálně 1 milion korun. To se týká i všech občanů Slovenska. K tomu se asi „pražská kavárna“ hlásit nebude.

Havlovi nelze zapomenout schvalování bombardování Jugoslávie. Po bombardování škol, nemocnic a dalších,  umírali civilisté včetně žen a dětí. To je Havlovo budování míru? Ano, bylo to „humanitární bombardování“ jak nám tvrdil.

S odstupem času většina lidí Havla prohlédla. Ukazuje to nedávné referendum v Prostějově, ve kterém 93% občanů hlasovalo proti přejmenování Žerotínova náměstí na Havlovo. Podobně by to dopadlo i s letištěm Praha-Ruzyně, pokud by k nějakému hlasování došlo. Proto vláda použila totalitní metodu a prostě tak rozhodla proti vůli většiny občanů. Dnešní vládci se nejvíc bojí skutečné demokracie, i když jí mají plná ústa.

Působení Havla se dá shrnout výstižným přirovnáním. „V roce 1989 měli všichni občané Československa dort a Havel ten dort drtivé většině, za všeobecného nadšení, vyměnil za ho…“

Cesta prezidenta Zemana do Číny se nehodí jeho odpůrcům. Čínská lidová republika je světová hospodářská velmoc. Výsledky, které dosahují pod vedením Komunistické strany Číny, jim můžeme závidět. Životní úroveň jde vysokým tempem nahoru.

U nás je to přesně naopak. Z vyspělého Československa jsme se stali podřadnou kolonií, kde už je dokradeno. Ano, už tady není téměř co ukrást, už jen okrádat občany o to málo co jim ještě zbylo.

Na otázku z nadpisu je jednoduchá odpověď. Do ...

Proto buďme rádi, že konečně máme prezidenta, na kterého můžeme být hrdí. Zeman nebyl loutkou jako premiér a není ničí loutkou ani jako prezident.

Zdeněk Klímek, generální tajemník ÚV KSČ 21

KOMUNISTICKÁ STRANA ČESKÁ 21

  • KSČ 21
  • SVOBODA, DEMOKRACIE, PRÁCE, SPOKOJENÝ ŽIVOT

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.