Kobza (SPD): Mrtví se hromadí a v Bruselu žvaní a žvaní... Odejděme z EU, dokud je čas

24.07.2016 21:00

Kolik mrtvol obětí islámského terorismu ještě v Evropě uvidíme, než se lidi probudí a vyženou blouznící Merkelovou z Bruselu s jejími pomocníky Schultzem a Junckerem, se všemi jejich poskoky a místními satrapy v členských zemích?

Kobza (SPD): Mrtví se hromadí a v Bruselu žvaní a žvaní... Odejděme z EU, dokud je čas
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

Od 7.1.15 (Charlie Hebdo) už uplynulo více než rok a půl. Islámský teror v Evropě se stává každodenní realitou. Mrtví Evropané přibývají po stovkách a neděje se vůbec nic. Z médií posloucháme stále stejnou limonádu politické korektnosti, cenzura přituhuje, za trestné činy imigrantů jsou trestáni ti, co o nich mluví. Jsou potlačovány projevy proti imigraci, zakazovány protiimigrantské demonstrace (např.Itálie) a bezuzdý dovoz džihádistů do Evropy agenturou Frontex běží na plné obrátky. To opravdu Brusel chce občanskou válku v Evropě? Opravdu není jiné cesty k americké prosperitě než rozvrácení Evropy? Na americkou snahu dostat Rusko do války s NATO ať již pod jakoukoliv záminkou, Rusko prohlásilo jasně, že se nenechá vtáhnout do vleklé konvenční války a v případě napadení použije nekonvenční zbraně. Je jasné, že to bude na území Evropy a také je jasné, co z nás a našich dětí tady potom zbude.

Mám už dost toho šíleného eurosocialismu, mám už dost neschopných samozvaných vládců Evropy, mám už dost bruselského samoděržáví. Zkorumpovaný systém bruselského přerozdělování a dotací drží Evropu politicky pod krkem, co na tom, že dusí národní hospodářství. Naše vlastní vláda, vytrvale neschopná (a nekvalifikovaná) zaujmout stanovisko nebo přijmout opatření na zvýšení bezpečnosti státu a obyvatel, nedělá stále nic. Poslušně čeká na instrukce z Bruselu aby se div nepřetrhla při jejich plnění, byť jsou ty instrukce sebehloupější.

Je nad slunce jasnější, že cesta k zachování našeho národa a státu vede co nejrychlejším opuštěním EU. Opravdu máme pouze volbu, zda po opuštění EU budeme bojovat samostatně za svoji záchranu anebo postupně zajdeme na úbytě spolu s EU, jenže to už po nás nezbude NIC!

SPD buduje svůj politický program právě na nutnosti připravit takový systém, aby fungoval bez EU. Bez nesmyslných direktiv, dotací a odvodů. Nechceme platit nesmyslně vysoké platy europapalášů a jejich úředníků, chceme obnovit časkou výrobní základnu a zemědělství. Chceme svobodnou a demokratickou (a také nezávislou) Českou republiku. V pár státech se to podařilo, tak proč ne u nás?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.