Kobza (SPD): Případ Afghánce, který znásilnil sestřičku v nemocnici Na Bulovce

13.12.2016 19:36

Podívejme se na tento případ prizmatem politického islámu.Už jsem psal dříve, že tento případ odpovídá přesně modu operandi islamizace Západu právě nástroji politického islámu, podle nařízení islamizace prostřednictvím Hidžry (cestováná) a džihádu.

Kobza (SPD): Případ Afghánce, který znásilnil sestřičku v nemocnici Na Bulovce
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

V praxi to vypadá asi takto (konec konců, tu praxi vidíme denně na západ a na jih od našich hranic):

Krok 1:

Umírněný, tolerantní , přátelský, nepraktikující muslim se vetře do přízně „nevěřících“, slouží jim oddaně a obětavě. Získá si jejich důvěru, protože nevěřící nemají potuchy, že existuje islámské pokrytectví Al Taqíya a ani neslyšeli o poslání muslimů šířit islám do neislámských zemí.

Krok 2:

Dotyčný muslim si vyslouží právo přestěhovat se a usídlit se na západě, kde začne pracovat, podnikat a vůbec se chová velice integrovaně

Krok 3:

V rámci zákona o slučování rodin si smí přívést rodinu. Členové této rodiny si už ale nepotřebují povolení k pobytu zasloužit, k získání povolení stačí využít slabosti demokracie a falešného humanismu za halasného povyku X aktivistů, integračních agentur a neziskovek.

Krok 4:

Tito členové rodiny si v rámci zákona o slučování rodin po získání trvalého pobytu také smějí také přivést členy svých rodin, kteří už ale vůbec nemusí být integrovaní ani tolerantní vůči západu. Hnízdo se zvětšuje.

Krok 5:

Rostoucí muslimská komunita se propojí s už existujícími muslimskými spolky a začne si nárokovat uznání jako nějaký kulturní či náboženský spolek, začne vyžadovat státní příspěvky na provoz a povolení k výstavbě a provozu „islámského kulturního centra“ pokud ne rovnou mešity. Zde se objevují peníze záhadných zahraničních sponzorů, anonymních islandských fondů a podobné pochybné zdroje financí.

Krok 6:

Muslimové již získali občanství, mají volbní právo, organizují se společně k volbám a začínají pod slibem podpory vydírat hlavní strany a vyžadovat od nich přísliby ústupků. (Které většinou dostávají).

Krok 8:

Muslimský spolek začne pomaloučku polehoučku nárokovat ústupky majoritní společnosti vůči své „víře a kultuře“ za pomoci zkorumpovaných nebo hloupých politiků: postupně vyžadovat povolit šátky ve školách, zákaz vepřového ve školních jídelnách, přestávky na modlení,ztlumení kostelních zvonů atd. Současně vidíme  rostoucí počet muslimů v muslimských oděvech na ulicích (lepší než bilboard na přinucení společnosti, aby si začala zvykat na přítomnost islámu). Zkrátka, kolečno za kolečkem už začali odkrajovat z našich svobod a tradic.

Krok 9:

Muslimů je zde již tolik, že mají své lidi v samosprávách, v parlamentu i ve vládě, Současně jsou své požadavky schopni vynucovat i rozsáhlými nepokoji na ulicích a terorismem. Začne se věřejně uplatňovat šaríja.Objeví se první no-go zony. Původní obyvatelstvo zastrašené násilím a vlastní legislativou, se začne stahovat z kritických oblastí.

Krok 10:

No-go zony se rozšiřují a vznikají v nich jakési minichalífáty, kde platí nemilosrdně šaríja, kde státní moc není respektována a ani nevynucována. Pro zbylé jinověrce nastupuje uplatnění Ummarových zákonů o pravidlech pobytu jinověrců v islámském prostředí.

Na konec nastoupí zánik naší civilizace, kultury, tradic a ve velmi mnoha případech i života, jak jsme mohli vidět například na příkladu Libanonu v 80tých letech.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

4:32 Ženíšek (TOP 09): Rusko je Říše zla, která musí být poražena

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Rusku.