Kohout (ANeO): Práskač bude vždy práskačem

26.06.2014 5:00

Tak nám Slovenský soud sdělil, že práskač není práskač. Osobně jsem ani jiné rozhodnutí sudu neočekával, protože Babiš je vlastně Slovenský občan, který ani dost dlouho nevěděl, kde je nějaká Praha.

Kohout (ANeO): Práskač bude vždy práskačem
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Ani nevím, kde vlastně žiji, zda je to v ČR nebo Slovenské republice. Tomu člověku není ani pořádně rozumět a tento udavačský práskač nám bude hájit českou kasu?, proč když je, tady všechno tak špatné žije?, proč se tento práskač nevrátí, tam kde jeho řeči budou rozumět, tedy na zaostalé Slovensko?

Já to chápu. Slovenský národ je sice tupý, hloupý, ale není zas tak hloupý na to, že by si tam hřáli na prsou STB práskače, který znetvořil několik set lidských životů. Divím se, že té blonďaté pipce co s ním žije, nevadí, že ten její vyvolený práskal možná i na její rodiče. Možná, bych to blonďaté holce z nějaké zapadlé vesnice i odpustil, protože chápu, že zlatá kreditka práskačky je velice šikovná k rozmarnému životu.

Dnes nám Babiš říká, jak všichni v této republice kradou. Jistě má možná pravdu, ale při těch svých pohádkách opomíná veřejnosti sdělit, že i jeho firma je obviněna na podílu korupce v kauze České pošty. Na to, už asi zapomněl, tak jestli ano, tak já mu to připomínám. Babiš je prostě jedna pohádka za druhou a česká veřejnost mu to stále baští jako vtipnou kašičku. Asi veřejnosti chutná, ale já ji chutnat nebudu.

Pro mě Babiš zůstane a bude práskačem díky, kterému bylo zničeno několik lidských životů. Babišovo ruce jsou stejně špinavé jako člověka, který byl odsouzen za vraždu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.