Kolář (TOP 09): Debaty s kolegou Kobzou beru jako cvičení vlastních nervů a odolnosti

18.10.2022 13:29 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k válce na Ukrajině.

Kolář (TOP 09): Debaty s kolegou Kobzou beru jako cvičení vlastních nervů a odolnosti
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

V případě Rusů souhlasím s kolektivní vinou a s tím, že je sem nebudeme pouštět na schengenská víza. Jim samotným totiž Putinův režim často vyhovuje, a dokud netahá lidi z obýváků na frontu, vědomě ho podporují. Nemáme důvod otevírat Česko lidem, kterým nevadí jim zabíjení civilistů a chtějí si sem odskočit jenom do doby, než se jich přestane týkat mobilizace. Pokud se jim samotným nechce bojovat na Ukrajině, tak s tím musí udělat něco doma.

Do toho se jim ale moc nechce, a tak s Putinem budeme muset dál bojovat my. Není to jako za druhé světové, kdy se dal Hitler porazit vojensky a dotlačit k bezpodmínečné kapitulaci. My můžeme Rusko jenom ponížit - sankcemi, tím, že od něj nebudeme brát plyn, úplnou mezinárodně-politickou izolací, protože se zemí, která se chová jako teroristický stát, se jednoduše bavit nemá.

Jen tímhle způsobem si budeme moct na konci války nadiktovat podmínky a zajistit si, že se už nikdy nebude opakovat nic podobného jako na Ukrajině.

Tohle jsem říkal v Partii na CNN Prima NEWS. Debaty s kolegou Kobzou, kde tahá pouze argumenty z kremelských příruček, beru mimo jiné jako cvičení vlastních nervů a odolnosti. Včera jsme totiž potrénovali dost slušně. Podívat se můžete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…