Kolář (TOP 09): Orbán, Putinův poskok

26.07.2023 10:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům maďarského premiéra Viktora Orbána.

Kolář (TOP 09): Orbán, Putinův poskok
Foto: Screen Prima CNN
Popisek: Ondřej Kolář na Prima CNN

Pro putina je největší katastrofou 20. století rozpad Sovětského svazu. A pro Viktora Orbána, zdá se, to bude Trianonská smlouva a rozpad Velkého Uherska. Anebo prostě Orbán a jeho boys převzali móresy, které okoukali v Moskvě, kam vesele jezdí skákat šipky do trenek tamním vládcům, válka neválka.

Slovensko je prý odtržené Maďarsko, pravil Putinův poskok. Ehm. Je to další provokace, jako onehdá s fotbalovou šálou, na které se vyjímala mapa Uher, jak je znali před stodvaceti lety? I kdyby byla, tak je nejen trapná a ubohá, ale hlavně nebezpečná. Moc dobře vidíme, kam tyhle náckovské řeči mohou vést.

Pro Slovenské bratry by to před volbami mělo být varování. Maďarskem nebyli a nejsou, ale přiblížit se k němu bohužel můžou. Nedávno jsme si přesně o tomhle povídali s dnes už bývalým slovenským ministrem zahraničí Rastislavem Káčerem.

Pro nás pro všechny ostatní by podobné Orbánovy výkřiky měly být dalším potvrzením toho, co víme dávno: Maďarsko je pro rusko brána do Evropy a Orbán už kremelskou školu nezapírá a „jede“ ji bez brzd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Mně stále udivuje,, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusenovasova , 26.07.2023 10:44:40
jak největší duševní magoři opomíjí, při složitějších událostech, jejich pravou podstatu. Jsou pro to dvě možnosti. Buď jsou nedostatečně, nadprůměrně blbí nebo nějakým způsobem naprogramovaní. U Koláře asi platí ta první varianta.

|  13 |  0

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.