Kolář (TOP 09): Zítra bude u Koněva demonstrace extrémistů, které spojuje láska k Rusku

01.09.2019 17:31

Komentář na facebookovém profilu k zítřejší demonstraci u pomníku maršála Koněva

Kolář (TOP 09): Zítra bude u Koněva demonstrace extrémistů, které spojuje láska k Rusku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Kolář

Uplynulý týden byl zvláštní. A ukázal v plné kráse spoustu nepříjemných věcí, nad kterými ale nesmíme zavírat oči. Ukázal nám, že v téhle zemi žije hodně extrémistů. Ukázal, že v parlamentu sedí lidé, kteří ohýbají hřbet před cizím státem a na jeho povel neváhají rozeštvávat proti sobě občany téhle země. Ukázal, že když máte na něco jiný názor, než současná hradní suita, jste okamžitě fašista a protistátní živel. Ukázal, že bolševická propaganda je zde i po třiceti letech po pádu komunistického režimu stále živá a zvesela ji přejímají všichni ostatní extremisté. Ukázal ale také, že i v nejvyšších patrech politiky jsou lidé, kteří vědí, že hájí v první řadě zájmy České republiky a jejích občanů. Sice jsem to už udělal, ale přeci jen ještě jednou touto cestou děkuji Tomáši Petříčkovi a Janu Hamáčkovi.

Zítra odpoledne se u Koněvovy sochy má konat demonstrace. Bude to demonstrace extremistů, kteří jsou z různých koutů politického spektra, lhostejno, zda zleva nebo zprava. Všechny je spojuje nekritická, až zaslepená láska k Rusku. Tito lidé chtějí konfrontaci, chtějí konflikt, chtějí vyvolávat a mezi lidmi živit nenávist. Stačí se podívat na jejich slovník, na jejich vystupování, na jejich chování. Prosím vás, nechoďte jim tam oponovat. Jen jim tím uděláte reklamu. Zítra je první školní den a děti budou plné zážitků a dojmů. Buďte raději s nimi. To má smysl. Ne nějaký otlemený Foldyna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…