Komenda (Piráti): Mostečtí Piráti zdarma dodávají ochranné štíty do zdravotnických a pečovatelských zařízení v Ústeckém kraji

12.04.2020 19:37

Mostecká pirátská manufaktura na ochranné štíty pro boj proti koronaviru jede naplno.

Komenda (Piráti): Mostečtí Piráti zdarma dodávají ochranné štíty do zdravotnických a pečovatelských zařízení v Ústeckém kraji
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pirátská vlajka

Po dodávce do mostecké nemocnice mostečtí a kadaňští Piráti vyrobili a darovali ochranné štíty dvěma mosteckým penzionům pro seniory v ulici Ke Koupališti, v ulici Komořanská a domovu pro seniory v Litvínově v ulici Křížatecká.

Ve výrobě pokračujeme i přes Velikonoce. V případě zájmu o štíty neváhejte zavolat na 731 698 142. Rádi štíty zcela zdarma dodáme do jakéhokoliv zdravotnického, či pečovatelského zařízení v Ústeckém kraji a klidně i dál. Pokud víte o lékaři, či pracovníku v sociálních službách, který by ochranný štít potřeboval, prosím odkažte ho na nás a štít mu obratem zdarma dodáme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…