Konvalinka (ANO): Budeme rádi, najde-li si appka cestu do chytrých zařízení našich občanů

25.09.2019 12:05

Nová aplikace Příbram v mobilu.

Konvalinka (ANO): Budeme rádi, najde-li si appka cestu do chytrých zařízení našich občanů
Foto: MÚ Příbram
Popisek: Jan Konvalinka, starosta Příbrami

Modernizace městského informačního systému je opět o krok dále. Vedle dříve zavedené možnosti platby kartou a on-line objednávání návštěv na některých pracovištích úřadu město zavádí další zlepšení, která zvýší komfort poskytovaných služeb pro občany i firmy.

Odjezdy a zpoždění autobusů, aktuality, kulturní tipy nebo hlášení závad. To je jen několik funkcí, které najdete v nové mobilní aplikaci města Příbram v mobilu. Vedle městského zpravodaje, profilu na Facebooku, e-mailového infoservisu a webu města jde o další informační kanál, kterým chce radnice poskytovat občanům informace o dění ve městě. „Mobilní aplikace má 13 informačních dlaždic. Grafika aplikace pracuje s tematickými ikonkami, které jsou v souladu s vizuálním stylem města,“ uvádí k aplikaci Zuzana Kučerová z Odboru kancelář města.

Mobilní aplikaci Příbram v mobilu lze zdarma (platíte jen přenesená data svému operátorovi) stáhnout pomocí odkazu na webových stránkách města, přímo prostřednictvím Google Play pro zařízení s mobilním operačním systémem Android nebo prostřednictvím App Store pro zařízení s iOS. V telefonu je třeba mít volné úložiště přibližně 50 MB.

„Naše aplikace je opravdu dobrá, uživatelské rozhraní je přívětivé a funkce jsou užitečné. Budeme rádi, najde-li si appka cestu do chytrých zařízení našich občanů,“ dodal po vyzkoušení aplikace Příbram v mobilu starosta města Jan Konvalinka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…