Konvalinka (ANO): Odstoupení pana Petra Váchy mne upřímně mrzí

16.08.2019 13:05

Změna v příbramském zastupitelstvu.

Konvalinka (ANO): Odstoupení pana Petra Váchy mne upřímně mrzí
Foto: MÚ Příbram
Popisek: Jan Konvalinka, starosta Příbrami

Město Příbram má pětadvacetičlenné zastupitelstvo, v němž zasedají zástupci celkem sedmi politických stran a uskupení. Při některém z příštích jednání bude veřejnosti představen nový zastupitel, který nahradí odcházejícího Petra Váchu.

Zastupitel za TOP 09 Petr Vácha podal svou rezignaci k rukám starosty města na začátku srpna. Rezignací a schválením nového člena zastupitelstva, kterým se stane další v pořadí z kandidátky TOP 09 Jakub Hušek, schvalovala tento týden rada města.

„Odstoupení pana Petra Váchy mne upřímně mrzí. Důvodům, o kterých se pan kolega Vácha okrajově zmínil, rozumím a zcela je chápu. Jeho klidný a pragmatický přístup k řešení problémů mi byl vždy velmi sympatický. Panu Váchovi patří můj upřímný dík za práci pro město, a to jak v rovině politické, tak zejména v rovině profesionální i lidské,“ uvedl po jednání starosta města Jan Konvalinka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…