Kopal (SPD): Proč se mocní bojí Tomia Okamury?

22.09.2017 10:20

když by se podle presstitů z mediálního maistreamu, kteří se řídí heslem: ignorovat, bojkotovat a zamlčovat, mohl zdát opak, tak jediné vlastenecké a lidové hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury raketově posiluje a jeho obliba ho může katapultovat mezi nejsilnější politické formace v zemi.

Kopal (SPD): Proč se mocní bojí Tomia Okamury?
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

To vše pod vedením kdysi odepisovaného politika - důvod k přepsání učebnic politologie. Navíc při nezanedbatelném faktu, že hnutí je budováno zdola a nemá nouzi o nadšené a entuzianismem sršící aktivisty, podporovatele, sponzory a pevnou členskou základnu. To vše navíc v časech, kdy politici nepožívají valné všeobecné vážnosti a imitovat je už nechtějí ani lidoví baviči a komici (např. Zdeněk Izer).

Pryč je doba mediálního bojkotu. Dnes už Babišovy hlásné trouby - Mladá fronta Dnes a Lidové noviny přiznávají SPD jisté parlamentní zastoupení a pasují ho do role černého koně voleb. Prolhaná a manipulující Česká televize zve krajské lídry SPD do televizních debat jako na běžícím pásu a předsedu hnutí do "Událostí, komentářů", protože se bojí další nehorázné blamáže (viz brexit, Trumpovo vítězství).

Havloidní žumpa jménem Respekt zatím sbírá kompromitující materiál a chystá velkou reportáž o pozadí volební kampaně. Špinit a pomlouvat začínají také úslužné Lidové noviny a další servery, kterým přijde vhod historka ufňukaného lidoveckého floutka o tom, ktera ho zlí Okamurovi příznivci napadli a zmlátili. Že se všechno odehrálo zcela naopak, to laskavé a mírumilovné čtenáře zajímat nemusí.

Vládnoucí politické a finanční elity mají strach o své postavení. Jejich celosvětové panství se otřásá v základech. Nastupuje éra politiků, které reprezentují jména Trump, Wilders, Le Penová, Farage, Orbán, Kaczyński... Počet naštvaných a rozlobených běžných občanů každým dnem narůstá. Je jen otázkou času, kdy se přihlásí o navrácení politické moci do rukou skutečného suveréna - lidu své země. Právě těchto lidí je u nás ideálním reprezentantem Tomio Okamura a jeho SPD. Kdy jindy, než-li teď. Kdo jiný, než-li my! Osud vlasti je v našich rukou! Nepromarněme šanci na změnu!

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.