Koruna Česká a Konzervativní strana: MUDr. Jitka Chalánková do Senátu

13.06.2018 5:37

Konzervativní strana a Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) podporují kandidaturu MUDr. Jitky Chalánkové do Senátu Parlamentu ČR v obvodě č. 62, Prostějov.

Koruna Česká a Konzervativní strana: MUDr. Jitka Chalánková do Senátu
Foto: Archiv JCh
Popisek: Poslankyně Jitka Chalánková

MUDr. Jitka Chalánková je konzervativní politička obhajující lidskou přirozenost, zejména tedy rodinu. Zasazuje se dlouhodobě o práva rodin proti neobhajitelnému postupu sociálních orgánů některých evropských zemí, které bez závažných důvodů odebírají těmto rodinám děti. Hájí základní hodnoty, na kterých vznikla evropská civilizace, a vychází z nich ve své politické praxi. Proto bude v Senátu významným přínosem – a to tím spíše v této době, kdy se např. schyluje k pokusu ratifikovat v Parlamentu ČR tzv. Istanbulskou úmluvu, která je svojí podstatou namířena proti lidské přirozenosti, proti rodině.

Konzervativní strana a Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) tedy vyzývají své členy a příznivce v senátním obvodě č. 62, Prostějov, aby MUDr. Jitku Chalánkovou v letošních podzimních volbách do Senátu volili a aby totéž doporučili svým přátelům a známým.

Za politickou stranu: Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)
Mgr. Petr Nohel, Ph.D.
předseda

Za politickou stranu: Konzervativní strana
RNDr. Jan Kubalčík, Ph.D.
předseda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …