Koudelka (Trikolora): Covid hospitalizovaní neočkovaní a očkovaní

22.11.2021 17:33

Propagandisté covidového očkování hovoří o x-násobné hospitalizaci neočkovaných nad očkovanými. Jaká jsou skutečná čísla za týden 15.-21. 11. 2021?

Koudelka (Trikolora): Covid hospitalizovaní neočkovaní a očkovaní
Foto: Archiv PL
Popisek: Zdeněk Koudelka

Hospitalizování

V nemocnicích bylo 1969 neočkovaných a 1549 plně očkovaných. V nejzranitelnějších věkových skupinách 70-79 let: 450 neočkovaných a 583 plně očkovaných, ve skupině 80+ letých 401 neočkovaných a 568 plně očkovaných.

Hospitalizace na JIP

Na jednotce intenzivní péče bylo umístěno 267 neočkovaných a 170 očkovaných. V nejzranitelnějších věkových skupinách 70-79 let: 59 neočkovaných a 72 plně očkovaných, ve skupině 80+ letých 27 neočkovaných a 41 plně očkovaných.

Upravdené informace Ministerstva zdravotnictví

Ministerstvo zdravotnictví a jiní covidističtí propagandisté nezveřejňují v rámci reklamy na očkování absolutní počty očkovaných a neočkovaných, hospitalizovaných a na JIP (primární data), ale počty přepočtené na 100 000 obyvatel ve skupině očkovaných a neočkovaných. Tím, že je očkovaných více, opticky klesne zveřejněný údaj o očkovaných hospitalizovaných na JIP, a naopak vzroste údaj u neočkovaných. Je-li v kategorii 65+ např. 4x více očkovaných osob, tak se to v grafu zohlední a 4x se navýší hodnoty v sloupci nakažených neočkovaných.

Údaje o nakažených nejsou vypovídající, protože v rámci očkovací propagandy se podstatně méně testují očkovaní, přestože mohou nemoc přenášet, jelikož je Ministerstvo zdravotnictví zvýhodňuje v přístupu k službám, na pracoviště atd. Ministerstvo zdravotnictví ignoruje ve svých mimořádných opatřeních velmi klesající účinnost očkování po šesti měsících a bere jeho účinnost jako nekonečně dlouhou. To je zjevná lež, například v Rakousku je platnost imunity z očkování omezena na devět měsíců, a tak tomu u nás bylo i do 31. 7. 2021. Tím Ministerstvo zdravotnictví vědomě přispívá k šíření covidu.

Děkuji Janě Novákové za informace o věci. Zdroj ZDE.

Článek byl převzat z Profilu Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka, Ph.D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…