Křenek (BOS): Stav společnosti očima prostého člověka z Moravy

15.04.2019 22:08

Stručná, ale velmi pravdivá charakteristika od neznámého autora, se kterou naprosto souhlasím.

Křenek (BOS): Stav společnosti očima prostého člověka z Moravy
Foto: plzen.cz
Popisek: Věstislav Křenek

Jeden moudrý Moravák  z Poštorné se vyjadřuje  vtipně k politice a klepl jako vždy  hřebíček na hlavičku:

Svět se v prdel obrací. Židi válčí, Němci obchodují, ti kteří chodí do práce migranty nechtějí, ti co se povalují v charitách by je vítali,   nějaká divná Pirátka by jich dokonce chtěla desetitisíce, faráři przní děcka, v ODS se mezi sebou jebou brňák Fiala s pražákem Klausem, jedni vyhnali z ČR po šesti letech okupace Wermacht  SS a německé nespokojence ze Sudet, jiní začali jezdit po 50ti letech na jejich zahradní vzpomínkové párty do Bavor. Filosofové místo toho aby filosofovali ve školách a pomáhali v blázincích alespoň trochu uzdravovat pacienty by se chtěli a chtějí srát do řízení státu, no sere mere Maryčko Magdónová a mene tekel.

Vypadá to, že zdravý rozum zůstal už jenom u nás amatérských rybářů, myslivců, zahrádkářů, chovatelů holubů, kteří jsme absolvovali základní školu ještě za bolševika. Učitel  dnes nesmí lištit po hubě hajzla, který dělá ve třídě bordel a dělá si z kantora prdel po vzoru svých dementních rodičů, policajt se musí nechat napřed od hajzla zastřelit a teprve potom se bránit, aby náhodou nepoužil nepřiměřenou obranu, povaleči se chechtají lidem spěchajícím do práce, a kdejakej vaginoid otlačující si prdel na židli pořízené ze státních peněz, se nám bude snažit vykládat jak je naše armáda potřebná v něja ké řiti, která se jmenuje Afghanistán a jak Putin ohrožuje Poštornou. Inteligenci děcek jste šmahem vyřešili podle svých představ, že jste zrušili blbšůle a přifařili jste to do ZŠ a nechť se učitel z toho i posere.

Tak toto by nenapadlo ani moje žáky z vojny, vojína  Emila Šarkéziho ze Žiaru nad Hronom či vojína Rezanku z Bardějova, kteří příklad kolik je součet 5 + 7 nespočítali ani na prstech obou ruk. A to měli všechny prsty, protože v práci o žádný z nich přijít nemohl. Máme to na salámu Vy lunti od pravdy a lásky. Alespoň jste mohli na Hradčanském náměstí, kde jste včera kladli věnce k soše TGM jej umýt. V televizi to vypadalo, že je osraný holubama víc než je zdrávo. Už jenom v Benátkách , na tom velkém náměstí (před chrámem dóžů), je těch hoven od holubů víc jak jich má tatíček na hlavě a na saku.  

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…