Krnáčová (ANO): Z každého setkání si odnáším osm až deset úkolů

01.09.2015 21:40

Primátorka hl. m. Prahy Adriana Krnáčová včera navštívila Městskou část Praha 13. Plní tak svůj slib a pokračuje v pravidelných setkáních se starosty městských částí. Snaží se tím zlepšit komunikaci s vedeními jednotlivých radnic a s případnými problémy se seznámit přímo na místě. Ve schůzkách s radnicemi pokračuje primátorka i dnes a odpoledne se sejde se zástupci radnice Městské části Praha 22.

Krnáčová (ANO): Z každého setkání si odnáším osm až deset úkolů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Kontakt s radnicemi městských částí je velmi důležitý, neboť se při těchto schůzkách dozvídám o problémech a tématech, které se přímo dotýkají dané lokace. Byla bych velmi nerada, abychom přes velká celopražská témata přehlédli neméně důležité problémy obyvatel městských částí,“ komentovala setkání primátorka Krnáčová.

Starostovi městské části Davidu Vodrážkovi slíbila primátorka pomoc s výstavbou domova pro seniory a s přestavbou sportovního centra na mateřskou školu. Diskuze se také týkala problematiky parkování a parkovišť P+R anebo revitalizace Centrálního parku. Krnáčová také ocenila konstruktivní a pozitivní přístup celé rady k vedení městské části.

„Z každého setkání si odnáším osm až deset úkolů, kterými se budu já nebo moji spolupracovníci intenzivně zabývat. Vždyť nám všem jde o společnou věc, aby se Praha rozvíjela a aby se nám v ní dobře žilo,“ uvedla primátorka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…