Krumer (SPD): Občan je odosobňován, stává se sledovaným číslem s QR kódem

02.12.2021 13:21 | Komentář

Jsme v období zvýšených účelových manipulací s lidmi. Manipuluje se i zneužitím čísel a statistik. Občan je odosobňován, a je součástí tohoto výkaznictví. Na každém kroku je sledován, a má svoje číslo a QR kód.

Krumer (SPD): Občan je odosobňován, stává se sledovaným číslem s QR kódem
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Stojí za tím zájmy úzké skupiny mocných, toužících po světovládě. Je pro ně charakteristická psychická diagnóza diktátorské hysterie, jejich neustálý hlad po moci, ovládání svých poddaných a touha dosahování stále větších zisků. Stojí za majdany, rozpadem a likvidací národních států, tlakem na integraci formou federalizace a jejich sjednocení pod jedno řídící mocenské diktátorské centrum, aby se daly státy a jejich obyvatelé lépe ovládat.

Tím občané přijdou o svoji kulturu, tradice, zvyky, tradiční firmy, soběstačnost v zemědělství a potravinářském průmyslu, o nerostné bohatství a vodu, a stanou se závislými na jejich vysněném řídícím nadnárodním centru. To se děje v EU a otevřeně to vyslovila jako svůj cíl i nově zvolená vládnoucí garnitura v Německu. Jaké má tato cesta konce, už známe z nedávné historie. K tomu jim slouží i současná vyvolaná celosvětová corona hysterie se zmatečným a manipulovaným výkaznictvím.

Za touto clonou se však ukrývá světová hospodářská krize a neudržitelnost současného diktátorského a sobeckého kapitalistického systému. I proto se v EU vymýšlí Green Deal a jeho nesmyslné parametry, který dále ničí život lidí a hospodářství jednotlivých států. Když to zjednoduším, tak se to svádí i na to, že krávy ze svých otvorů vylučují moc CO2, a proto se má snížit počet jejich chovu. Nejenom skotu, ale i chovů všech zvířat, chovaných na maso pro obživu, aby se prý tím zlepšilo životní prostředí. A najednou jsou tady jiní viníci, než ti skuteční, aby se to na ně svedlo. Ale škody, které se tím páchají, nejvíc dopadají na ty, kteří pracují, mají nízké anebo podprůměrné příjmy, dále na mladé rodiny s dětmi, seniory, ženy samoživitelky.

Anketa

Má Miroslav Kalousek šanci stát se prezidentem České republiky?

2%
96%
hlasovalo: 14590 lidí

Meziroční nárůst zemřelých v statistikách je také nepřesný. Například se ignoruje období, kdy se rodilo více dětí, a to, když se dožijí seniorského věku, v této době také navyšuje statistiku mortality. Například když se vytvářely před rokem 1989 podmínky pro mladá manželství i se záměrem, aby se rodilo více  dětí (bezúročné nebo nízko úročené novomanželské půjčky, výstavba a přidělování bytů mladým manželstvím, nízko úročené půjčky na výstavbu družstevních bytů, rodinných domů, svépomocná družstevní výstavba...), tak se i více dětí rodilo, jako na přiklad takzvané Husákovy děti. A jak tyto ročníky postupně dorůstají do seniorského věku, je logické, že ve větší populaci i vice lidi umírá na nemoci nebo jiné příčiny, ale i přirozenou smrtí.

Výkaznictví se účelově politizují a manipuluji podle potřeby, aby vládnoucím politikům vyhovovalo jeho zneužívání. Záleží i na tom, jaké se nastaví a jak a kdy se účelově mění parametry. Často je tím výkaznictví nepřesné a zmanipulované. Statistika a matematika jsou "kouzelné" obory a mocní vědí, jak s nimi zacházet. Období covid hysterie i volby do sněmovny včetně Janečkova Slavíku a jeho nové hlasovací metody Institute H21, to ukazují v plné nahotě.

Systém se mění na diktátorský, straší se, vyhrožuje a trestají se neposlušní a ti s jiným názorem, než je ten jediný správný, než mají vůdci a několik procent mocných oligarchů, kteří řídí náš svět, ale směrem do záhuby. Dokonce se už proti jiným názorům, připravuje vyhláška s tresty. Nesmíme tomu podlehnout, a nechat si to líbit. Cesta k návratu do slušného života by se potom těžko hledala.  Mocní odmítají všeobecné referendum, protože se bojí názorů občanů. Poučíme se? Volby ale máme zatím ve svých rukách.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).