Krumer (SPD): Stal se zázrak. I chřipka nám zmizela

30.06.2021 11:24

Nesmí se podceňovat nebezpečí onemocnění, ale strašení, neustálé změny výkaznictví, výměny ministrů zdravotnictví a nepřesná čísla, smíchaná s úmrtností s covidem nebo na covid, vyvolávají pochybnosti o kvalitě výkaznictví a kompetenci odpovědných.

Krumer (SPD): Stal se zázrak. I chřipka nám zmizela
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Rovněž politizace vakcín podle zemí původu, jednou se doporučují vakcíny všem, potom lidem pod 60 let, a následně tento druh vakcín se doporučuje pouze lidem nad 60 let, protože prokazuje vznik nebezpečných krevních sraženin a úmrtí u očkovaných. Ve světě z důvodů nežádoucích účinků přestávají s určitým druhem vakcín očkovat, a u nás je naopak k očkování doporučují. Zcela chybí otevřená diskuse expertů s různými názory na coronavirus a na očkování. Naopak jiné názory, než takzvaně oficiální, se potírají a ti, kteří je prezentují, jsou šikanováni.

Přítomnost koronaviru, možnost nakazit druhé i smrtnost je i u očkovaných. Stejně tak se u koronaviru i u chřipky může ten, který chřipku nebo koronavirus překonal, nakazit opět i jiným kmenem viru. Stejně tak je to i s očkováním, každá vakcína nepůsobí na všechny druhy virové nákazy. Takové jsou vlastnosti viru. Udělejte také graf nákazy a smrtnosti u nakažených chřipkovým virem, a vyjměte je z výkaznictví infikovaných koronavirem. Anebo chřipkové viry zmizely?

Nepřesná jsou i srovnání úmrtí v jednotlivých letech. Záleží na tom, který ročník nebo období v počtu narozených byl silnější, a ti lidé ze silnějších ročníků také ve stáří v určitém roce nebo období více umírají. Mortalitu zaviňuje i strašení v sdělovacích prostředcích vybranými "experty", které vyvolává psychické poruchy, tím se snižuje imunita a je snadnější napadení organismu viry a onemocnění s těžším průběhem.

K mortalitě a těžšímu onemocnění přispívá rovněž snížená dostupnost plánovaných operací, a zanedbání prevenčních prohlídek a kontrol. Chybí informace o lécích a léčení, tomu by se měla především dávat přednost. Nechat lidi žít normálně, bez dělení na očkované a neočkované, bez diktátorských covidpasů a šikanování zdravých. Soudy rovněž prokázaly, že většina opatření je nezákonných.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…