Krumer (SPO): Trpělivost s nečinností EU ve prospěch svých občanů je u konce

19.08.2017 15:13

Narůstající útoky teroristů a neschopnost EU situaci řešit. Politici většinou kondolují, komentují skutečnost, ale neřeší příčiny. Stále prosazují integraci migrantů a jejich přerozdělování. Existuje řešení a EU nechce, anebo to řešit neumí.

Krumer (SPO): Trpělivost s nečinností EU ve prospěch svých občanů je u konce
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

 

Trpělivost s nečinností EU ve prospěch svých občanů je u konce

Jsme i nadále svědky stovek mrtvých po narůstajících útocích teroristů na civilní obyvatelstvo v evropských městech. Merkelová, Junckers a další samozvaní vůdci patří svojí zvací a vstřícnou politikou vůči neidentifikovaným migrantům a jejich podpoře k hlavním viníkům za vraždy a zranění lidí teroristickými atentátníky. Když si přisvojují právo vládnout Evropě, tak nesou za toto zvěrstvo hlavní odpovědnost. K nim se přidávají i ty naše strany a politici, kteří podporují likvidaci tradic Evropy multikulturalismem a invazí, mnohdy zakrývanou potřebami levných pracovních sil do montoven a skladů především zahraničních majitelů.  Parlament, vláda a její předseda jsou zcela zaneprázdněni předvolební honbou na Babiše a na nic jiného jim už asi čas nezbývá.

Stejnou odpovědnost za vzniklou situaci má i Evropská komise. Její nefunkční politika a to, že se mají dávat síly a prostředky na přerozdělování a integraci migrantů ukazuje, že je to špatný směr. To podporuje i skutečnost, že mnozí z vražedníků jsou také migranti z druhé generace přistěhovalců a integrovat je, se vzhledem k jejich tradicím a přesvědčení nedaří.

Hranice Schengenu a Evropských zemí nejsou chráněny, do Evropy proudí statisíce mladých mužů bez dokladů a možnosti jejich identifikace. Vedle ekonomických migrantů, kterých je většina, jsou migranti i ze zemí, které agresoři napadli, zavraždili jejich představitele a jejich země rozvrátili.  V těchto zemích vznikly skupiny, které mezi sebou bojují o moc zbraněmi, kterými tuto tak zvanou umírněnou opozici vyzbrojuje USA. I z těchto důvodů migrace vzniká.  

Statisíce mrtvých jsou ve třetím světě také díky agresi USA a spojenců v NATO. Každý ze zavražděných má své rodiny a příbuzné. Zkusme se vžít do situace táty, kterému „humanitární“ bombardování zabilo děti, manželku, příbuzné a to z důvodů zavádění „demokracie“ západního typu a potřeb získat suroviny a země podřídit svým strategickým zájmům. Neměli by mít snahu se pomstít?

Po každém teroristickém útoku jsou zbytečné a směšné řeči některých politiků a „bezpečnostních“ expertů o tom, jak vše mají pod kontrolou, monitorují situaci a nic nám nehrozí, nebo že si na tuto situaci budeme muset zvykat, jako kdyby se naši vojáci neúčastnili různých misí, a nebyli jsme již součástí EU.  Politici zorganizují průvod, zapálí svíčky a smutně kondolují pozůstalým. Nikdo z nich neřeší skutečné příčiny, ale pouze komentují následky těchto událostí.

Základní filosofická poučka – kausalita a finalita to je řešení příčiny a účinku, jakoby pro evropské politiky byla neznámá. Řeší se verbálně účinek a neřeší se především příčina. To ukazuje na to, že jim tato situace asi z různých důvodů vyhovuje a i proto se mnohdy zamlčují fakta a překrucuje historie.

Řešení však existuje. Neplést se do záležitostí zemí, odkud migrace pochází, nevnucovat jim násilně „západní demokracii“, respektovat jejich zvláštnosti a kulturu a na všechny země uplatňovat stejný metr. Pomáhat výrazně rozvoji hospodářství a zvyšování kvality života v zemích původu migrace. Je nehorázné, že světové bohatství vlastní deset procent populace a mnoho zemí je pod hranicí bídy, lidé umírají hladem a žijí na úrovni středověku. Především těchto deset procent vlastníků světového bohatství, by mělo na zlepšení podmínek v těchto zemích výrazně přispět. Chránit hranice Schengenu a jednotlivých členských zemí EU proti příchodu a invazi nelegálních „přistěhovalců“ bez dokladů jak na komunikacích, tak i na zelené hranici. Odhalit, zakázat a nefinancovat neziskové organizace, které s nehoráznými zisky spolupracují s převaděči a organizovaně do Evropy migranty vozí. Není to migrace, je to organizovaná invaze a ohrožení Evropy. Proto by se na řešení, namísto vyhrožování Rusku, soustřeďování armády na jeho hranicích a pořádání misí v zájmu USA, mělo zapojit NATO, chránit pobřeží a hranice Schengenu, ničit a likvidovat lodě převaděčů a převaděče, vracet migranty do míst, odkud vypluli. Azyl poskytnout pouze prověřeným, kteří na něj mají prokazatelně právo. Mnohokrát nás události historie přesvědčily, že Korán a muslimská víra je neměnné dogma, které do evropské kultury nepatří. Účinně a organizovaně, místo rozdělování podle kvót, pomáhat v místě, kde situace a její příčiny vznikají. Za příčinami migrace a terorismu se musíme podívat i do období kolonizace těchto zemí kolonizátory ze zemí Evropy. Lidé z koloniálních zemí si do Evropy přicházejí podle jejich víry a zkušeností pro to, co jim kolonizátoři způsobili, také ukradli a za to je trestají. Zde by si měla do svědomí sáhnout i křesťanská církev, která ve jménu Krista často i násilně a krvavě přiváděla domorodce na tu „správnou“ víru a ignorovala jejich vlastní víru a kulturu.

Jedním z důvodů migrace je i překrucování historie, neřešení příčin a krytí viníků. Vedle současných ekonomických migrantů, přichází podle přání majitelů montoven a skladů další invaze z Ukrajiny, aby u nás i Ukrajinci působili jako levná pracovní síla, pracovali často za směšnou mzdu a také na černo a tím brzdili přibližování mezd pro naše zaměstnance úrovni EU. Tomu nahrává i bezvízový styk s EU pro Ukrajince. Ukrajinská mafie vyrábí a prodává falešné doklady, falešná pracovní povolení a mnoho Ukrajinců se prokazuje polským pracovním povolením, které je u nás neplatné. Výhodu z toho mají především majitelé zahraničních firem a bank a s přihlížením naší vlády od nás dále vyvádějí stamiliardy ročně do svých mateřských zemí.

Trpělivost občanů s tímto stavem je u konce. Šanci něco měnit, nám dávají podzimní volby do parlamentu. Zanechme řečí, že se nedá nic změnit, pojďme k volbám, aby se také naše děti nestaly oběťmi teroristů a nemusely za naši lhostejnost trpět.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…