Krumer (SPO): Vrcholní politici EU nás považují za méněcenné

19.12.2017 21:41

Odsouzení soudních žalob a diktátu politiků EU k V4. Nehorázné vyhrožování, že když nepřevezmeme migranty, tak že nás v EU přehlasují. Chybí na to stejně razantní odmítnutí těchto příkazů našimi tradičními politiky.

Krumer (SPO): Vrcholní politici EU nás považují za méněcenné
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

A naši tradiční politici buď přihlížejí, anebo tomu pomáhají, za pochvalu a pusu od Merkelové, Schulze, Junckerse a Macrona, a za vidinu postů v Bruselu. Nehorázné soudní žaloby, osočování a vyhrožování V4 od Junckerse, Merkelové, Schulze, Macrona a dalších evropských diktátorů ze zemí, které jsou zvyklé na to, že jim jiné země slouží jako levná pracovní síla, zdroj surovin a odbytiště jejich výrobků, je nepřijatelné a odsouzeníhodné. To, co se Německu nepovedlo díky SSSR, jeho Rudé armádě a spojencům ve druhé světové válce, tak teď se daří „demokratickým“ diktátem těchto samozvaných šéfů k východním zemím EU. A minulá vláda, v čele se Sobotkou, nikdy nevystoupila proti tomu stejně tak jednotně a razantně, jako oni vůči nám. Nejenom že nám Německo nezaplatilo válečné reparace, ale ještě nám jeho představitelé vyhrožují, že budeme platit my, když nebudeme poslouchat a plnit jejich plán na postupnou likvidaci suverenity a samostatnosti naší republiky a nepřevezmeme si migranty, které si pozvali a nyní si s touto situací nevědí rady. Když neposlechneme, tak vyhrožují, že nás v evropských institucích přehlasují. Je to ale určitý pokrok, protože v Mnichově politici jednali úplně bez nás. A pokud budeme nuceni platit za to, že nebudeme migranty přijímat, případně, když občané v referendu rozhodnou o vystoupení z EU, a budeme nuceni platit i za vystoupení pokuty, tak by si měla paní Merkelová trochu napravit reputaci a zařídit, aby Německo zaplatilo do rozpočtu EU válečné reparace, které nám dluží. EU si z toho naše případné pokuty odečte, a zbytek nám doplatí. Argumentace, že jsme do EU vstoupili na základě referenda, neobstojí. V době referenda jsme vstupovali do jiné, v té době ještě demokratické EU.

Nedemokratičnost této instituce a to, že si nebere EU poučení z brexitu, z výsledků voleb, přání a nálad obyvatel v členských zemích, dokazuje i připravovaný centralistický dokumentu Dublin IV. Nový předseda vlády Babiš po příjezdu z jednání s EU sice tvrdí, že bruselským vnucováním migrantů do Česka „se máme připravit na cokoliv“, ale jeho vyjádření se dá různě vyložit. I od něj chybí jednoznačné ne za každou cenu a odsouzení tohoto diktátu. I když je to mírný posun oproti minulé vládě, tak jeho vystoupení ukazuje, že se už nakazil Sobotkovou rétorikou.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

14:02 Ministr Jurečka: Situace vodicích psů v České republice není úplně ideálně řešena

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k asistenčním psům.