Krumer (SPOZ): Povolební úvaha

05.10.2020 7:32

Je smutné, že k volbám do zastupitelstev krajů přišla pouze třetina oprávněných voličů. Ti co k volbám nešli si zřejmě myslí že něco změní diskusemi v hospodě, nebo doma při poslechu zpráv z ČT.

Krumer (SPOZ): Povolební úvaha
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Tím se jenom zhoršuje stav, kdy svoje pravomoci odevzdáváme do EU a stáváme se namísto suverénní České republiky z Bruselu ovladatelnou masou podle Jourové "evropského lidu". Pan Okamura ve svém vystoupení v poslanecké sněmovně k problematice dotačních titulů z EU roznesl konkrétními argumenty svoje oponenty, přesto, že musel svoje vystoupení přerušovat i vzhledem k času na faktické poznámky. Situace je ale ještě daleko horší, než hodnotí SPD záporný efekt dotací z EU. Oponenti pana Okamury dělají jako kdybychom před vstupem do EU s nikým neobchodovali.

Právě po vstupu do EU jsme přišli o biliony na příklad donucenými sankcemi na Rusko, kde jsme opustili trhy a hned je za nás obsadily země jako Francie, Německo, Čína a další. Také tím nám zlikvidovali tradiční výrobu, vývoz technologických celků a výrobků našeho tradičního průmyslu, jako cukrovary, zbrojní výrobu, loďařství, sklářství, strojírenskou výrobu, vývoz a montáž technologie elektráren, cukrovarů, hutního materiálu a dalších výrobků těžkého strojírenství. Vtrhly k nám západní firmy, levně skoupily naše podniky, ze kterých profitovaly a profitují. Řadu z nich úmyslně zlikvidovaly, aby neměly konkurenci, a začaly u nás stavět na levně koupené zemědělské půdě, a ještě s ekonomickými pobídkami, svoje supermarkety, sklady a montovny. Tím pokračovaly v likvidaci našeho průmyslu, obchodu, zemědělské a potravinářské výroby. Nahrazováno to je rovněž dovozem jejich výrazně dotovaných komodit zemědělských a potravinářských, často nekvalitních přebytků, kterým naše nedotované zemědělství nemůže konkurovat.

Anketa

Kdo je skutečným vítězem krajských voleb?

95%
2%
2%
hlasovalo: 10960 lidí

Nemalé prostředky rovněž odcházejí na zahraniční mise pro zájmy NATO a USA včetně obkličování hranic, podle NATO a EU prý našeho největšího nepřítele, Ruska. Ale agresivita Turecka, které je členem NATO, je tolerována nebo podporována. S dalšími nesmyslnými regulacemi a příkazy tak pokračuje i "pomoc" ze strany EU naší vlasti. Stáváme se kolonií, která nemá v rukou banky ani strategickou zemědělskou a potravinářskou výrobu a ze sedmdesáti procent je naše výroba, a ještě k tomu ve firmách se zahraničními vlastníky, závislá na vývozu jejich produkce od nás do západních zemí včetně vysoké závislosti na dovozu tak strategické komodity, jako jsou potraviny.

Každý, kdo má hlavu i na přemýšlení, tak snadno pochopí, jak vražedný je to koktail v případě válečných konfliktů, recese a hospodářské krize, která už v současnosti pod rouškou koronaviru klepe na dveře světové ekonomiky. Německé a další zahraniční firmy v tom případě určitě nebudou svoje fabriky zavírat přednostně ve svých mateřských zemích a také zásobování potravinami našich občanů nebude jejich prioritou.

Účast u voleb také snížila současná koronavirová doba. Je pravda a nezbytné dodržovat pokyny k hygieně a ohleduplnosti k druhým, abychom neroznášeli nákazu koronavirem. Ale pokyny musí být z jednoho centra, účelné a srozumitelné. Je fakt, že máme banány, plné supermarkety zahraničních přebytků, často dražších než v zemích, odkud je k nám dovážejí, a kdo na to má, tak zatím může i cestovat. V dnešní koronavirové době jsou to především pendleři, kteří pracují v Německu a vyžádala si to Merkelová. Ti nákazu ze zamořeného Bavorska koronavirem k nám v žádném případě nemůžou přenést. Stejně tak ani ty desetitisíce zahraničních pracovníků, kteří k nám jsou dováženi "pracovními" agenturami pracovat do skladů a montoven především zahraničních vlastníků. Ani diváci v divadlech ani ti co se potí v posilovnách se vzájemně nenakazí, ale na sportovních utkáních pod otevřeným nebem jako je fotbal diváci nesmějí. Stejné paradoxy jsou i ve školství.

Tak občanům po volbách už nezbývá nic jiného, než se tomu divit. Dostaneme už konečně rozum, budeme chodit k volbám a změníme to alespoň za rok u voleb do parlamentu? Anebo zůstaneme i nadále ovladatelnými ovčany. 

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…