Kubalčík (KONS): Je třeba se poučit ze ztrát

13.01.2017 13:40

Konzervativní strana podporuje návrh změny Ústavního zákona o bezpečnosti ČR, která by posílila stabilitu práva majitelů legálně držených zbraní v souvislosti se zajišťováním vnitřního pořádku a bezpečnosti a ochranou územní celistvosti, svrchovanosti a demokratických základů České republiky.

Kubalčík (KONS): Je třeba se poučit ze ztrát
Foto: Redakce
Popisek: Logo Konzervativní strany

Občan by byl mmj. takto ze strany státu vhodně ujištěn, že jedná správně, pokud v nepřítomnosti příslušníků profesionálních ozbrojených sborů použije legálně drženou zbraň k zastavení osob, které se podílejí na teroristickém činu.

Navrhujeme také zvážit změnu taktiky policie a armády při případném hlídkování v ulicích měst. Dvojice policistů, či čtveřice s vojáky, mohou být snadným terčem pro teroristy. Je třeba se poučit ze ztrát (v tomto případě zejména ze ztráty čtyř vojáků najednou v Afghánistánu). Jejich zkušenější kolegové z Francie se pohybují buď deset metrů od sebe, nebo každý po jedné straně ulice.

Za Konzervativní stranu

Jan Kubalčík
místopředseda


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…