Kubera (ODS): Klíčová je věcná debata bez emocí

28.05.2019 10:23

V pondělí 27. května se předseda Senátu Jaroslav Kubera sešel v prostorách Senátu s majoritním akcionářem Skupiny PPF Petrem Kellnerem.

Kubera (ODS): Klíčová je věcná debata bez emocí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslav Kubera

Schůzka se uskutečnila na žádost Petra Kellnera a jejím obsahem bylo především seznámit předsedu Senátu s obchodními aktivitami největší středoevropské investiční skupiny. Diskuse se dotkla nejen podnikání v České republice, ale také tématu podnikatelského prostředí na Asijských trzích (Čína, Indie, Filipíny, Vietnam, Indonésie), kde je PPF největším českým investorem.

Druhým tématem setkání byly závěry z nedávné mezinárodní konference v Praze věnované otázkám bezpečnosti v sítích 5G, které se účastnily i telekomunikační firmy ze Skupiny PPF (O2 a Cetin).

„Shodli jsme se, že bezpečnost ČR je na prvním místě. Klíčová je věcná debata bez emocí. Byl jsem panem Kellnerem ubezpečen, že všechny jeho firmy dodržují v ČR zákony a že se to bude týkat i případných omezení pro Huawei,“ uvedl po setkání předseda Senátu Jaroslav Kubera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…