Kubisková (Přísaha): Nejvyšší čas sbalit kufry, pane premiére

22.08.2023 12:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důvěře ve vládu Petra Fialy mezi lidmi.

Kubisková (Přísaha): Nejvyšší čas sbalit kufry, pane premiére
Foto: Facebook
Popisek: Karolína Kubisková

Čas odejít, pane předsedo! Podle posledních průzkumů CVVM vám NEVĚŘÍ už 73 % občanů a hodnotí vás jako nejhorší vládu za posledních deset let! Ztratil jste dokonce i své vlastní voliče a vůbec se tomu nedivím.

Máme pořád jednu z nejvyšších inflací v EU, obrovský schodek státního rozpočtu a k tomu jako jedna z mála zemí nerosteme. Navíc jste okradli naše seniory, rodiny i zdravotně postižené, zvedáte nám daně a sami si nestydíte zvýšit platy i počty zbytečných trafikantů, co je všichni živíme.

Nepočítám, že jste svým absurdním ochranářstvím nad primátorkou Vaňkovou a její kokainovou aférou pošlapal veškerou důvěru občanů ve spravedlnost v naší zemi a Váš ministr Rakušan trvale ohrožuje naší národní bezpečnost. Přidejme nesplněné sliby a věčné lži a výsledek je na světě.

Nejvyšší čas sbalit kufry! Máte-li trochu cti v těle, pane premiére, vyslyšte přání drtivé VĚTŠINY svého národa a rezignujte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.