Kukol (KSČM): Neberte lidem důchody a poslední jistoty

20.01.2024 6:03 | Komentář

Tady nejde jen o současné důchodce, ale i budoucí generace!

Kukol (KSČM): Neberte lidem důchody a poslední jistoty
Foto: KSČM
Popisek: KSČM - logo

Já naprosto žasnu, jak provládní ekonomičtí „experti“ neustále proklamují okrádání lidí, co si za svou práci důchod zaslouží! Jistí ekonomičtí „experti“ nedávno vystoupili v pořadu „Co na to vaše peněženka“ CNN Prima NEWS, kde jistá ekonomická „experta“ na finanční gramotnost prohlásila tohle: „Češi si moc neuvědomují, že budou muset participovat na svých penzích!" a „Socialismus nezmizel, stále máme pocit, že se o nás stát postará!"

Anketa

Bude Donald Trump v listopadu zvolen prezidentem USA?

89%
6%
hlasovalo: 26570 lidí

Tahle slova padají z úst těchto ničemníků, kteří by nejraději okradli i budoucí generace zrušením důchodů. Tito lidé veřejně proklamují okrádání našich předků a uráží jejich práci a odkaz na ekonomickém budování této země! Kde vezmou obyčejní lidé peníze na to, aby si podle těchto prozápadních hujerů vydělali na důchod? Kde? To už nikdo z nich neřekne, hlavně že proklamují nesmysly a zlodějské hody!

Máme nejvyšší daně v Evropě, nejdražší ceny v Evropě a pracující pobírají nejmenší mzdy a platy v Evropě! Do státní kasy se cpou neustále peníze, tečou tam miliardy! Stát a vláda má plnou povinnost se o své občany postarat, dát jim důstojný důchod a zařídit i důstojné výdělky!

Z kapitálu, který byl vytvořen lidskou prací, má stát a vláda plnou povinnost zajistit lidem a celé republice stabilitu, ochranu, a hlavně budování nových věcí! Naprosto odmítám fráze těchto „expertů", kteří jen proklamují západní ekonomické modely, kde lidé tyto záruky nemají a jsou jim odebírány! My tu žádné takové manýry nechceme!

Článek byl převzat z Profilu Albert Kukol

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

16:02 Senátorka Kovářová: Justiční tabu aneb O čem se nemluví

Mé vystoupení na kulatém stole nazvaném Kárné řízení a jeho nová perspektiva, který proběhl 25. dubn…