Lachnit (ANO): Pořádek je v rukách nás všech

21.09.2022 9:09 | Tisková zpráva

Lidé jsou různí. Nicméně naprostou většinu z nás spojuje touha žít v bezpečí, čistotě a pořádku. Doma, na chalupě či na zahradě je to jednoduché. Vzhled takového prostoru je na každém z nás, ilustruje naši osobnost. Nicméně se domnívám, že stejně tak by tomu mělo být i na veřejných místech.

Lachnit (ANO): Pořádek je v rukách nás všech
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Jedním z nich je smíchovský Anděl. Patří mezi centrální středobody české metropole, kde každým dnem projdou desetitisíce lidí. Je proto přirozené, že takové místo nikdy nemůže být „z alabastru“, ale proč nepřispět tomu, aby bylo co nejvíce přívětivé, lidské a pohodové. Jak k tomu přispět? Vždy jde o spolupráci občana, městské části a magistrátu. Dát lidem možnost k pořádku přispět. Dostatek popelnic, odpadkových košů, jejich pravidelná údržba. Bez toho to nepůjde.

Lidé jsou různí. A různě také vnímají, v jak organizované společnosti žít. Na tom, aby na veřejnosti byl pořádek, se ale takřka stoprocentně shodují všichni. Snad bych jen dodal, že pořádek by měl vládnout nejen na veřejných prostranstvích a viditelně. Ale to už je jiný příběh. Příběh spravedlnosti.

Nicméně jako fanoušek díla Jaroslava Haška si dovolím parafrázovat rčení z jeho nejznámějšího díla: Pořádek zkrátka musí bejt, vy kluci pitomí!

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.